Serie A: Napoli hakee vaikean vierasvoiton


Livorno 3.1, tasapeli 3.2, Udinese 2.3

"Kautemme alkaa tammikuussa", ilmoitti Udinesen omistaja Gianpaolo Pozzo tällä viikolla. Lausunnon takana oli varmasti hyvä ajatus, mutta sen kanssa olisi kannattanut odottaa muutama päivä. Tarkoitus ei varmaankaan ollut, että joukkue kadottaa fokuksensa ennen tärkeää ottelua, jossa Livorno voi repiä Udinesen lähemmäs putoamisviivaa joulutauon alla.

Kumpikin joukkue on surkeassa tuloskunnossa. Livorno on saanut viidestä viime ottelustaan vain pisteen ja Udinese hävisi viimeksi kotonaan Torinolle 0-2. Odotan vähämaalista tasapeliä.

Cagliari 3.7, tasapeli 3.3, Napoli 2.0

Rafael Benitez on luotsannut Napolia vain puoli vuotta, mutta palkintosade alkoi jo. Torstaina kaupungin olympiakomitea luovutti hänelle sekä Vesuvio d'Oro (Kultainen Vesuvius) että Napolin vuoden urheilupersoona -palkinnon. Palkinnoilla tunnustettiin sekä Benitezin saavuttama menestys pelikentällä että sopeutuminen paikalliseen kulttuuriin.

Benitez käytti tilaisuutensa ja antoi painetta seuran omistajalle. "Toivon, että ansaitsen kaikki nämä lahjat. Odotan seuraavan lahjan saapuvan siirtoikkunassa", Benitez sanoi. Voitto Cagliarista olisi yksi lisänäyttö siitä, että moinen lahja kannattaa Benitezille antaa. Cagliari on viiden ottelun tappiottomassa putkessa, mutta tärkeät Victor Ibarbo ja Mauricio Pinilla ovat sivussa. Vierasvoitto.

Lyö vetoa Serie A:sta ja katso ottelut suorana täällä!