Serie A: Parma ja Genoa kotivoittoihin


Parma 1.8, tasapeli 3.4, Bologna 4.5

Bologna-valmentaja Stefano Pioli kutsui tällä viikolla Alessandro Diamantia "seuran omaksi Kobe Bryantiksi". Tällä hän ei välttämättä viitannut pelkästään siihen, että kumpikaan pelaaja tuskin pelaa tänä viikonloppuna. Flunssaa poteneen Diamantin pelaaminen on erittäin epävarmaa. Hänen poissaolonsa olisi kova isku, sillä Bologna on paljolti Diamantin varassa sekä viimeistelyn että rakentelun suhteen. Kallistuisin kuitenkin todennäköisesti kotivoiton kannalle, vaikka Diamanti pelaisikin.

Genoa 2.3, tasapeli 3.2, Torino 3.1

Alberto Gilardinon aika Genoassa saattaa olla lopuillaan. Lehtitietojen mukaan Toronto FC on valmis maksamaan Gilardinolle neljä miljoonaa euroa vuodessa, jos tämä siirtyy MLS:ään. Sekä pelaaja että Genoa haluavat kuitenkin viivyttää mahdollista siirtoa tammikuuhun, eikä ihme. Hyökkääjä on tehnyt viisi maalia kuudessa viime ottelussaan. Hän on ollut iso avaintekijä Genoan pelin kehittymisessä viime viikkojen aikana.

Gilardinon voi odottaa osuvan myös auantaina. Torino on päästänyt jo 22 maalia ja pitänyt nollan viimeisen - ja ainoan - kerran avauskierroksella Sassuoloa vastaan.

Lyö vetoa Serie A:sta ja katso Parma-Bologna suorana täällä!