Serie A: Pescaralla viimeinen oljenkorsi


Pescara 3.65, tasapeli 3.4, AC Siena 2.0

Pescaralle tämä ottelu voi olla viimeinen sauma. Joukkue on Serie A:n jumbo ja matkaa 17. sijalle on kuusi pistettä.

Tappiolla Pescaran Serie A:n taival loppuu käytännössä varmasti tähän kauteen. 12 viime ottelua ovat tuoneet tilille vain yhden pisteen. Sienan kerroin tuntuu kuitenkin hieman alhaiselta, sillä joukkue on voittanut koko kaudella vain kaksi vierasottelua. Tasapeli.

Atalanta 3.1, tasapeli 3.15, Fiorentina 2.35

Edes Atalanta itse ei ymmärrä, miten se lähti viime viikolla San Sirolta kolmen pisteen kanssa. Joukkue nousi 1-3-tappioasemasta voittoon Interiä vastaan. Voittoa edesauttoi mystinen lahjarankkari sekä Andrea Ranocchian moka, jota hän ei ikinä unohda. Fiorentina nousi myös yllättäen takaa, mutta vain rinnalle kotiottelussaan Milania vastaan. Viola toipui 0-2-tappioasemasta ja venyi 2-2-tasuriin, vaikka pelasi yli puolet ottelusta alivoimalla.

Fiorentinalla on enemmän panosta, sillä se pelaa vielä europaikoista. Kummaltakin on sivussa avainpelaajia: Violalta huilaavat Stevan Jovetic, Stefan Savic ja Nenad Tomovic, Atalantalta Cristian Raimonsi, Carlos Carmona ja Luca Cigarini. Joukkueiden 11 edellisestä kohtaamisesta yhdeksässä on tehty vähintään kolme maalia. Yli 2,5 maalin kerroin on 1,90.7

Lyö vetoa Serie A:sta täällä!