Serie A: Roma jää tasapeliin avainpelaajien loukkaantumisten takia


Torino 3.4, tasapeli 3.3, Napoli 2.25

Napolin mennyt viikko oli varsin turhauttava. Joukkueessa varmasti mietitään vieläkin, miten Porto-ottelun lukuisilla huippupaikoilla ei onnistuttu tekemään maalin maalia. Partenopein on kuitenkin unohdettava 0-1-vierastappionsa ja jatkettava AS Roman kiusaamista kilpailussa kakkospaikasta.

Hyvä uutinen Napolille on se, että maanantain vastustaja Torino on hävinnyt viidestä viime ottelustaan neljä. Samalla Torinon Eurooppa-liigahaaveet ovat kokeneet kovan kolauksen. Kerroin on hieman alhainen, mutta nappaan silti vierasvoiton peleihin.

AS Roma 1.4, tasapeli 4.5, Udinese 7.5

Kevin Strootman jätti torstaina jäähyväiset joukkuekavereilleen AS Romassa ja matkusti Hollantiin leikkauttamaan polvivammansa. Strootmanin vamma on ehdottomasti kova isku Giallorossille. Daniele De Rossikin on nimittäin pelikiellossa, joten Roman on todennäköisesti peluutettava Rodrigo Taddeita keskikentällä Radja Naiggolanin vierellä. Myös laitapakki Maicon on pelikiellossa.

Francesco Totti on sentään jälleen mukana kokoonpanossa, ja tilastojen mukaan Roma on selvästi parempi joukkue Tottin kanssa kuin ilman häntä. Poissaolot huomioiden kotivoiton kerroin on kuitenkin liian pieni. Kokeillaan sen sijaan tasapeliä.

Lyö vetoa Serie A:sta ja katso ottelut suorana täällä!