Serie A: Roma voi joutua vaikeuksiin Sampdorian kanssa


Catania 3.2, tasapeli 3.2, Lazio 2.25

Catania on lojunut sarjajumbona marraskuusta lähtien, mutta viime aikoina joukkue on ainakin näyttänyt sisua. Joukkue on pelannut peräkkäiset tasapelit Interiä, Livornoa ja Parmaa vastaan.

Valitettavasti Catania on myös jäänyt kolmesti maaleitta neljässä edellisessä ottelussaan, ja Lazio on puolustanut erittäin tiiviisti Edy Rejan tultua seuran luotsiksi viime kuussa. Vieraiden nollapelikerroin 2,65 houkuttelee.

Atalanta 2.55, tasapeli 2.95, Parma 2.95

Parma on 11:n liigaottelun tappiottomassa putkessa. Sitä ei olisi hevillä uskonut, kun joukkueelle buuattiin viime viikolla sen jäätyä kotonaan tasapeliin Cataniaa vastaan. Parma oli itse asiassa onnekas saadessaan pisteen. Kenties edellisen viikon AS Roma -ottelun keskeyttäminen sekoitti rytmin.

Atalanta on paljon Cataniaa kovempi testi. Atalanta on hävinnyt vain kaksi kotiottelua koko kaudella, mutta isäntien keskikentältä puuttuu ryhmän paras pallonjakelija Luca Cigarini (pelikielto). Lisäksi Roberto Donadoni on tehnyt Parmasta tiiviisti puolustavan nipun. Tasapeli.

Cagliari 1.72, tasapeli 3.4, Livorno 5.0

Cagliarin Victor Ibarbon odotetaan olevan mukana ensimmäistä kertaa tammikuisen umpilisäkeleikkauksensa jälkeen. Ibarbon paluu piristää Cagliarin hyökkäystä juuri oikeaan aikaan. Sardinialaiset ovat tehneet kahdeksassa edellisessä ottelussaan vain neljä maalia. Se ei yllätä, sillä Ibarbon hyökkääjäkollega Mauricio Pinillakin on ollut muutaman ottelun sivussa.

Livorno ei ole ollut juurikaan parempi, sillä se on tehnyt vain 22 maalia koko kaudella. Niistä vain kahdeksan on syntynyt vieraskentällä. Suosittelisin under-vetoja, elleivät kertoimet olisi niin pieniä. Sen sijaan veikkaan tasapeliä, sillä kumpikin joukkue kamppailee jo sarjapaikastaan.

Genoa 2.7, tasapeli 3.0, Udinese 2.7

Italian cupista putoaminen oli kova isku Udineselle, mutta Genoan leirissä tapausta saatettiin juhlia. Fiorentinan voitto Udinesesta saattaa nimittäin tietää sitä, että Serie A:n kuudeskin sija tuo haltijalleen europaikan, koska sekä Fiorentina että toinen cup-finalisti Napoli ovat jo menossa Eurooppaan liigan kautta.

Genoa on yksi kyseistä sijaa jahtaavista joukkueista, mutta sen olisi pidettävä uudestisyntynyt Antonio Di Natale kurissa. Kokeillaan yli 2,5 maalia kertoimella 2,20.

Juventus 1.14, tasapeli 7.5, Chievo 16.0

Viime viikolla Juventus jäi tasapeliin yhden veronalaisseuran kanssa. Nyt se voi purkaa turhautumisensa toiseen.

Sarjakärjen ei pitäisi kohdata 17:ntenä olevaa Chievoa vastaan läheskään samanlaisia vaikeuksia kuin Hellasin vieraana, jossa Juve jäi 2-2-tasapeliin. Pelaajat eivät myöskään halua aiheuttaa toista pettymystä valmentaja Antonio Contelle. Viime viikolla Conte nimittäin peruutti maanantaiksi kaavaillun vapaapäivän ja määräsi ylimääräisiä harjoituksia.

Valmentaja haluaa joukkueensa parantavan. Conte saanee haluamansa. Kertoimet eivät ole kovinkaan houkuttelevia, mutta otan peleihin Juventuksen voiton yhden maalin takamatkalta (1,53).

Sassuolo 6.25, tasapeli 3.7, Napoli 1.57

Mitä tapahtui sille Sassuololle, joka voitti AC Milanin 4-3? Helppo vastaus: Domenico Berardi lopetti maalinteon. Olisi väärin syyttää hyökkääjää joukkueen huonosta vireestä, mutta Sassuolo on hämmästyttävän paljon Berardin tehojen varassa.

19-vuotias kärki on tehnyt yli puolet Sassuolon tämän kauden 23:sta osumasta. Tammikuisen Milan-ottelun neljän maalin iltansa jälkeen mies on kuitenkin tehnyt vain yhden maalin. Ei ole sattumaa, että Sassuolo on myös hävinnyt kaikki tuon jälkeiset ottelut.

Uusi valmentaja Alberto Malesani ei ole pystynyt pysäyttämään luisua, ja Sassuolo on lähellä upota. Aiemmin tällä kaudella joukkue ylsi Napolin vieraana tasapeliin, mutta temppu tuskin toistuu. Vierasvoitto.

AS Roma 1.33, tasapeli 4.8, Sampdoria 9.0

Keskiviikon cup-tappio Napolille oli AS Romalle aallonpohja. Nyt Giallorossin on pidettävä huolta, ettei loppukausi mene sen myötä pilalle.

Sarjasijoitustaan parempi Sampdoria on kova haaste Romalle. Sampdoria nappasi 12:sta ensimmäisestä ottelustaan vain kahdeksan pistettä. Sinisa Mihajlovicin tultua marraskuussa valmentajaksi pisteitä on kuitenkin tullut 11:sta ottelusta 20.

Näin hyvällä kertoimella kokeilen tasapeliä.

Lyö vetoa Serie A:sta ja katso ottelut suorana täällä!