Serie A: AS Roma voittaa kompuroivan Milanin


AC Milan 2.20, tasapeli 3.45, AS Roma 3.05

Milan onnistui siinä, missä Juventus ja Napoli epäonnistuivat.

Rossoneri pelasi alivoimalla suurimman osan keskiviikon Mestarien liiga -ottelustaan Ajaxia vastaan. Joukkue kuitenkin piti pintansa ja eteni tähtipalloliigan pudotuspeleihin.

Yksi jalkapallon suurista mysteereistä onkin se, miten Milan pitää toistuvasti pintansa Euroopassa, mutta kompuroi kotimaassaan. Milan on tällä hetkellä Serie A:ssa yhdeksäntenä 22 pistettä sarjakärki Juventusta perässä.

Maanantaina San Sirolla vieraileva AS Roma pitää huolen siitä, että Rossoneri saa tehdä täyden päivätyön tälläkin kierroksella. Roma palasi reilu viikko sitten voittojen tielle, ja lisäksi Francesco Tottin odotetaan pelaavan maanantaina.

Miralem Pjanic on kuitenkin vierailta sivussa. Hän otti turhan toisen keltaisen kortin Fiorentina-ottelun loppuhetkillä ja on pelikiellossa. Tottin paluu kuitenkin paikkaa Pjanicin poissaolon täysin ja tuo vielä hieman ekstraakin. Roma on 15 kierroksen jälkeen yhä tappioitta, ja se on pelannut paljon Milania parempaa jalkapalloa tämän kauden Serie A:ssa. Peleihin vierasvoitto.

Pelivihje: AS Roma voittaa, 3,05.

Lyö vetoa ottelusta ja katso se suorana täällä!