Serie A: Roma voitti jälleen


Italian Serie A:ta on pelattu seitsemän sarjakierrosta. Viikonlopun jälkeen on aika katsoa, ketkä pelaavat tällä kauella mestaruudesta. Pääkaupungin AS Roma on sarjakärjessä esitettyään todella vahvoja otteita.

Saksalaismaalitykit Miroslav Klose (Lazio) ja Mario Gomez (Fiorentina) ovat loukkaantumisten takia sivussa. Se näkyi eilen, kun pelaajien seurat kohtasivat. Ottelu päättyi 0-0, minkä myötä Fiorentina (12 pistettä) ja Lazio (11) ovat kärkijoukkoa perässä. Fiorentinan liigamestaruuden kerroin on 25,00, Lazion 200,00.

Hallitseva mestari Juventus sai kylmän suihkun niskaansa heti sunnuntaisen AC Milan -kotiottelun alkuhetkillä. Sulley Muntari vei Milanin johtoon jo ensimmäisellä minuutilla. Juve otti kuitenkin ottelun haltuunsa, ja Andrea Pirlo tasoitti vartin kohdalla. Sebastian Giovinco ja Giorgio Chiellini lisäsivät lukemat 3-1:een. Muntari osui vielä toistamiseen, mutta pisteet jäivät Torinoon. Juventus on kertoimella 1,70 suosikki liigamestariksi. Milanin kerroin on 50,00.

Juventus on seitsemän ottelun jälkeen kolmantena 19 pisteellään. Milan on edelleen sarjan keskikastissa kahdeksan pinnan saldollaan. Valmentaja Massimiliano Allegri saa kovaa kritiikkiä osakseen.

Kärkijoukkueet Napoli ja AS Roma voittivat odotetusti ottelunsa. Napoli voitti Livornon 4-0. Voitto oli joukkueen kuudes voitto seitsemässä viime ottelussa. Taivaansiniset ovat tasapisteissä Juventuksen kanssa.

Roma joutui vaikeaan paikkaan, kun se matkusti Milanoon Interin vieraaksi. Francesco Totti osui kahdesti ja Alessandro Florenzi kerran, kun Roma voitti 3-0. Giallorossi on voittanut kaikki ottelunsa ja johtaa sarjaa 21 pisteellään. Sekä Napolin että kovavireisen Roman mestaruuskerroin on 4,50.

Lyö vetoa Serie A-mestarista täällä!