Serie A: sunnuntain vihjeet


Torino 2.0, tasapeli 3.3, Palermo 3.8

Gianpiero Gasperini on jälleen tulessa. Hän palasi Palermon valmentajaksi vain 19 päivää sen jälkeen, kun mies sai potkut samasta hommasta. Joukkue on edelleen Serie A:n hännillä. Säilymistaistelu alkaa saada epätoivoisia piirteitä.

Palermon pitäisi saada pisteitä juuri tällaisista otteluista, jotta se voisi nousta putoamisviivan paremmalle puolelle. Joukkueen mahdollisuudet eivät kuitenkaan ole kummoiset. Sisilialaisten voitottomien vierasotteluiden putki Serie A:ssa on 17 pelin pituinen. Koko historiansa aikana Palermo on voittanut Torinon vieraissa vain kerran. Lopuista 18 Torino-vieraspelistään Palermo on hävinnyt 15. Peleihin kotivoitto.

Bologna 2.15, tasapeli 3.2, Cagliari 3.4

Kreikkalainen keskikenttämies Lazaros Christodoulopoulos on tuoreeltaan aiheuttanut italialaisjournalisteille päänvaivaa silkalla nimellään. Pelaaja nimittäin juhlisti viime viikolla Bologna-debyyttiään ampumalla voittomaalin Fiorentinan verkkoon. Tässä ottelussa uskon, että maalin tekee todennäköisemmin Marco Sau. Hän on tehnyt Cagliarille neljä maalia neljässä viime ottelussa. Joukkueena Cagliari on seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa. Saun maalikerroin on 3,25.

Catania 2.4, tasapeli 3.25, Inter 2.9

Huhut John Carew'n siirrosta Interiin loppuivat yhtä nopeasti kuin ne alun perin alkoivatkin. Norjalaiskärki ei, "yllättävää" kyllä, ollut kovin häävissä kunnossa oltuaan vuoden sivussa huippujalkapallosta. Inter lähetti pelaajan matkoihinsa ennen kuin viikon mittainen testijakso ehti edes päättyä.

Inter ei kuitenkaan ole saanut ratkaistua sitä ongelmaa, jonka takia se ylipäänsä Carew'n hankkimista harkitsi. Diego Milito on sivussa koko loppukauden, joten ainoa selkeä kärki joukkueessa on 35-vuotias Tommaso Rocchi. Jotain pelaajan asemasta kertoo se, ettei valmentaja Andrea Stramaccioni ole halukas sijoittamaan Rocchia avaukseen joukkueen hyökkääjätilanteesta huolimatta. Interillä on vikoja ja Catania on nousussa. Pelit kotivoiton kautta. Voitolla Catania myös ohittaisi sinimustat sarjataulukossa.

Fiorentina 1.4, tasapeli 4.2, Chievo 8.25

Chievo on koko kaudella saanut kasaan vieraskentiltä yhdeksän pistettä, Fiorentina taas on hävinnyt Stadio Artemio Franchilla vain kerran. Odotan ottelun menevän kuntopuntarin mukaisesti. Kotivoiton kerroin ei kuitenkaan sytytä, joten peleihin Fiorentinan nollapeli kertoimella 2,00.

Pescara 3.4, tasapeli 3.25, Udinese 2.15

Alkaako Antonio Di Natale vihdoin hyytyä? Hyökkääjä ei ole tehnyt maalia kuuteen otteluun. Lisäksi pelaaja on 35-vuotias, joten Udinesen kannattajat kyllä tiedostavat, ettei heidän idolinsa jatka ikuisesti. Akuutimpi kysymys on se, miten kärkihyökkääjän tehottomuus paikataan. Toistaiseksi se ei ole onnistunut. Di Natalen kuivan kauden aikana koko joukkue on jäänyt maaleitta kolmessa ottelussa. Udinese on muutenkin huono vierasjoukkue, joten peleihin voinee kokeilla kotivoittoa.

Sampdoria 2.25, tasapeli 3.0, Parma 3.4

Joukkueiden pistetilit näyttävät samaa lukemaa, mutta Sampdoria ja Parma ovat matkalla eri suuntiin. Sampdoria on hävinnyt kahdeksasta viime ottelustaan vain yhden, Parma on seitsemän ottelun voitottomassa putkessa. Lisäksi Parman paras toppari Gabriel Paletta on sivussa linkattuaan kentältä kesken torstain harjoitusten. Kotivoitto on selvä valinta.

AC Siena 2.3, tasapeli 3.3, Atalanta 3.0

Paljon pelaajistoaan kierrättänyt Siena pelasi ihan kelvollisesti 0-1-tappioon päättyneessä harjoitusottelussa torstaina Zenitiä vastaan. Valmentaja Beppe Iachini voi olla tyytyväinen suojattiensa esityksiin, mutta Atalanta-otteluun verrattuna Zenit-pelillä ei ole minkäänlaista merkitystä. Siena on sarjassa sijalla 18 kuusi pistettä jäljessä Atalantaa, joka on kuudentenatoista. Ottelulla voi siis olla valtava merkitys säilymistaistossa.

Iachinin odotetaan jatkavan 3-4-2-1-ryhmityksellä, jolla Siena pelasi myös 0-3-tappioon päättyneessä Juventus-ottelussa. Innocent Emeghara pelaa jälleen piikissä. Ennen viime viikonloppua hyökkääjä teki maalin kaikissa kolmessa ottelussaan Sienan paidassa. Lyön vetoa kertoimella 2,60 sen puolesta, että Emeghara osuu tänäänkin.

AS Roma 1.5, tasapeli 4.25, Genoa 6.0

Väliaikaisvalmentaja Aurelio Andreazzoli ei varmasti innostu siitä, että mahdollisen sijoittaja sheikki Adnan Al Qaddumin huhutaan kaavailevan Walter Mazzarria Roman seuraavaksi luotsiksi. Andreazzoli on kahden viime viikon aikana johtanut joukkonsa voittoihin Juventuksesta ja Atalantasta. Seura odottaa todisteita sheikin varallisuudesta. Samalla Andreazzoli yrittää vakuuttaa Roman nykyjohdon siitä, ettei valmentajan palkkaamiselle ulkopuolelta ole perusteita.

Genoan vire on parantunut viime aikoina etenkin omassa päässä. Joukkue on pitänyt maalinsa puhtaana kolmesti peräkkäin. Neljäs peräkkäinen nollapeli jää tällä kertaa haaveeksi, mutta vähämaalinen ottelu on täysin mahdollinen. Alle 2,5 maalin kerroin on 2,25.

Lyö vetoa Serie A:sta täällä!

Unibetin asiakkaana voit katsoa päivän Serie A -otteluita suorana! Rekisteröidy asiakkaaksi täällä.