Serie A: Torinossa paikallisottelu


Torino 5.75, tasapeli 3.85, Juventus 1.57

Juventus-valmentaja Antonio Contea kritisoitiin rotaatiosta, kun Juventus jauhoi viikolla Chievosta hikisen 2-1-voiton. Chievo teki vielä maalin, joka tulkittiin virheellisesti paitsioksi. Juventus on päästänyt avausmaalin neljässä viime ottelussaan, jos Mestarien liigan FC Kööpenhamina -tasapeli lasketaan mukaan. Joukkueen puolustus ei ole niin hyvää kuin kahden viime kauden aikana.

Torino on hyvävireisen Alessio Cercin johdolla valmis tekemään naapurinsa elämästä vaikeaa. Kotijoukkue on tuplamahdollisuuskohteessa pelikelpoinen kertoimella 2,25.

Atalanta 2.45, tasapeli 3.3, Udinese 2.75

Kumpikaan joukkue ei ole missään huippusikussa. Kotijoukkueelta ovat sivussa avauskokoonpanon toppari Mario Yepes ja keskikenttäpelaaja Giulio Migliaccio. Udinesen hyökkäyksestä puuttuu Luis Muriel. Atalanta on hävinnyt viidestä ottelustaan neljä, Udinese ei ole vielä voittanut vieraissa. Peleihin siis tasapeli.

Cagliari 3.6, tasapeli 3.3, Inter 2.05

Viisi ottelua, 13 pistettä, maaliero 15-2. Walter Mazzarrin alku Interissä on ollut loistava, etenkin kun Nerazzurri on jo kohdannut Juventuksen ja Fiorentinan. Kun vielä kurjan viime kauden syntipukkeihin lukeutunut Jonathan tekee voittomaaleja, voidaan todeta, että jokin on perustavanlaatuisesti muuttunut.

Cagliari ei ole mikään suupala, sillä se on hävinnyt vain kerran tällä kaudella. Tämän hetken Interissä on kuitenkin jotain vastustamatonta. Vierasvoitto.

Catania 2.15, tasapeli 3.35, Chievo 3.2

Maaliero 2-10 kertoo olennaisen Catanian alkukaudesta. Valmentaja Rolando Maran tuntuu kärsivän itseluottamuksen puutteesta, sillä ryhmitykset muuttuvat jatkuvasti. Ilmeisesti Maran elää siinä toivossa, että tielle osuu sattumalta jokin taikaratkaisu. myös Francesco Lodin lähtö Genoaan jätti aukon. Viime vuosina Stadio Angelo Massimino on ollut vaikea paikka vierailijalle, mutta ei ole enää. Kokeile tasapeliä.

Sassuolo 4.0, tasapeli 3.75, Lazio 1.8

Sassuolo on herännyt! Ensimmäinen piste tuli tilille, mutta joukkueella on paljon todistettavaa ennen kuin se on uhka kenellekään.

Lazion kärjestä puuttuu kuitenkin tulivoimaa, kun Miroslav Klose on sivussa. Lisäksi Lazio on voittanut vain kotona. Tasapeli on harkitsemisen arvoinen.

Verona 1.9, tasapeli 3.4, Livorno 4.0

Kaksi muuta nousijaa kohtaavat toisensa Veronassa. Sassuolo rämpii häntäpäässä, mutta Hellas Verona ja Livorno majailevat sarjan ylemmällä puoliskolla.

Luca Toni saattaa nousta ottelun avainhahmoksi. Hän palasi Veronan riveihin Torino-otteluun ja syötti heti maalin sekä hankki toisen maaliin johtaneen pilkun, kun Verona ylsi 2-2-tasapeliin. Toni osui avauskierroksellakin kahdesti. Hänen läsnäolonsa riittää oikeuttamaan kotivoiton kertoimen 1,90.

Roma 1.35, tasapeli 5.0, Bologna 7.5

Rudi Garcia ei vielä suostu kehumaan itseään. "Haluan nimeni historiaan kauden päätteeksi, en nyt", tokaisi Roman valmentaja, kun hänelle kerrottiin, että Roma ei ole koskaan aiemmin aloittanut pääsarjakautta viidellä peräkkäisellä voitolla.

Toistaiseksi Giallorossin jokainen ottelu on ollut lähes identtinen; joukkue on tehnyt kaikki 12 maaliaan toisella puoliajalla. Vetoihin siis puoliaika/lopputulos-kohteesta taukotasapeli/kotivoitto.