Serie A: "uudelle" Milanille jälleen voitto


Torino 2.9, tasapeli 3.1, Fiorentina 2.5

Fiorentina ei liikoja hätkähtänyt Giuseppe Rossin loukkaantumista, vaan voitti Chievon keskiviikkona 2-0 ja eteni Italian cupin puolivälieriin. Hyökkääjän poissaolon myötä valmentaja Vincenzo Montella muokkasi ryhmityksen 4-3-3-muotoon ilman yhtään puhdasta hyökkääjää. 21-vuotias puolalaislupaus Rafal Wolski pelasi valeysinä. Montella saattaa harkita vastaavaa ratkaisua nytkin, sillä Mario Gomezin ei uskota palaavan ennen helmikuuta.

Nyt ei välttämättä ole paras mahdollinen aika kokeiluille. Torino on ollut tällä kaudella todella hyvä, vaikka hävisikin maanantaina Parmalle. Vain Juventus on hakenut Torinon kentältä vierasvoiton. Torino tulee varmasti painamaan päälle, mutta Rossin poissaolosta huolimatta Violan materiaali riittää hyvään tulokseen. Yli 2,5 maalia kertoimella 1,90 kiinnostaa.

Atalanta 1.9, tasapeli 3.4, Catania 4.0

Francesco Lodin paluu osoittautui juuri sellaiseksi lääkkeeksi, jota Catania tarvitsi. Keskikenttäpelaaja johti joukkueensa maanantaina voittoon Bolognasta. Täysi pistepotti oli Catanialle vasta kauden kolmas. Pystyykö Catania jatkamaan samalla linjalla, kun vastaan tulee Milanille vieraissa hävinnyt Atalanta. Kenties, mutta tartun mieluummin vetoon alle 2,5 maalin puolesta kertoimella 1,75.

Kuudessa edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa on tehty hurjat seitsemän osumaa.

Cagliari 7.75, tasapeli 4.1 Juventus 1.44

Voiko mikään enää pysäyttää Juventusta? Roma-voiton myötä Bianconerilla on kahdeksan pisteen kaula Serie A:n kärjessä. Kukaan ei enää kysy, voittaako Juventus mestaruuden. Sen sijaan nyt pohditaan sitä, rikkooko Juve sadan pisteen rajan. Jos Vanha Rouva voittaa sunnuntaina, sillä on kasassa 52 pistettä, kun kaudesta on pelattu tasan puolet.

Cagliari on tällä kaudella ollut melko hyvä kotijoukkue. Yhdeksästä kotipelistä on tullut vain yksi tappio. Vedonlyöjältä vaaditaan kuitenkin paljon optimismia, jos uskoo vedon Juvea vastaan tuottavan tulosta. Haen peleihin mieluummin yli 2,5 maalia (1,90).

AS Roma 1.36, tasapeli 4.4, Genoa 8.5

Romalle siunaantuu mahdollisuus ottaa revanssi Juventuksesta. Se nimittäin voitti Sampdorian torstaina, minkä myötä Roma kohtaa Juventuksen Italian cupin puolivälierissä. Uusi hankinta Radja Nainggolan debytoi 1-0-voitossa. Hän pelasi hyvin ennen kuin jätti kentän toisen jakson puolivälissä. Nainggolanin uskotaan olevan sunnuntainakin avauksessa pelikieltoaan sovittavan Daniele De Rossin paikalla.

Roman ei pitäisi joutua liikoja rehkimään, jotta Genoa kaatuisi. Kotivoiton kerroin on kuitenkin liian matala. Harkitaan alle 2,5 maalia kertoimella 1,85. Roma on päästänyt kotonaan vain kaksi maalia tällä kaudella, mutta talvitauon jälkeisissä kahdessa ottelussa hyökkäystehoja ei ole löytynyt entiseen malliin.

Hellas Verona 3.8, the draw 3.35, Napoli 1.95

Verona on ottanut tällä kaudella kotonaan 24 pistettä 27 mahdollisesta. Kahdeksan voiton saldon tahraa vain derbytappio Chievolle. Kolme seuraavaa kotiottelua ovat kuitenkin todella kova testi. Napolin sunnuntaisen visiitin jälkeen Stadio Bentegodille saapuvat AS Roma ja Juventus.

Veronan rahkeet riittävät kuitenkin yllättämään minkä tahansa näistä joukkueista. Luca Toni on ollut kärjessä niin kovassa vireessä, että analyytikot vaativat jo hänen paluutaan maajoukkueeseen. Euroopan suurseurat ovat puolestaan kiinnittäneet huomionsa keskikenttäpelaaja Jorginhon huippuesityksiin. Saatan kokeilla kotivoittoa kertoimella 3,80.

Sassuolo 4.9, tasapeli 3.6, AC Milan 1.72

Milanilla on vihdoinkin aihetta optimismpiin, sillä seura juhlisti uuttavuotta voitolla. Sitä voittoa jouduttiin odottamaan pitkään.

Atalanta-voitosta (3-0) teki vieläkin makeamman se, että hehkutettu 18-vuotias lupaus Bryan Cristante teki ensimmäisen maalinsa. Hänen nousunsa parrasvaloihin sekä Keisuke Hondan hankinta ilmaissiirrolla saattavat olla tärkeä asia joukkueelle.

Niin olisi myös täysi pistepotti Sassuoloa vastaan. Marraskuussa Sassuolo napsi hyviä tuloksia, mutta joukkue vaikuttaa jälleen hyytyneen. Vierasvoitto.

Lyö vetoa Serie A:sta täällä!