Serie A: Yllättääkö Sampdoria Juventuksen?


AS Roma 1.18, tasapeli 7.0, Livorno 13.0

Livornon uusi valmentaja oli häipyä jo ensimmäisenä työpäivänään.

Pitkään seuraa palvellut Attilio Perotti toimi seuran teknisenä johtajana, kunnes hänet siirrettiin tällä viikolla valmentajaksi Davide Nicolan saatua potkut. Perottin ensimmäinen lehdistötilaisuus keskeytyi, kun 13 seuran kannattajaa tunkeutui tilaisuuteen ja syytti Perottia tämän huonosta toiminnasta siirtomarkkinoilla teknisenä johtajana.

Jo vuonna 2012 hetken väliaikaisvalmentajana toiminut Perotti sanoi, että hänen on nukuttava yön yli ja pohdittava, ottaako työn vastaan. Lopulta vastaus oli myönteinen. Perotti saattaa toivoa, että hän olisi torkkunut koko yön ja missannut ensimmäisen tulikokeensa sarjakakkosta vastaan. AS Roman pitäisi voittaa ilman ongelmia, mutta kertoimista ei oikein löydy pelattavaa. Puoliaika/lopputulos-kohteen yhdistelmä 1/1 voi olla harkitsemisen arvoinen. Kerroin on 1,60.

Juventus 1.17, tasapeli 7.5, Sampdoria 14.0

 

Juventuksen kaula sarjakärjessä on edelleen kahdeksan pistettä. Carlos Tevez painotti kuitenkin, ettei mestaruus ole vielä varma. "Kauden toisella puoliskolla pelaamme joitakin todella vaikeita otteluita. Kohtaamme Napolin, AS Roman, Lazion, AC Milanin ja Udinesen vieraissa. Töitä on vielä edessä", Tevez kertoi Gazzetta dello Sportille.

Tevez ei maininnut kotiottelua Sampdoriaa vastaan, mutta Blucerchiati on ollut Juventukselle jonkinlainen peikko viime vuosina. Juve voitti Sampdorian elokuussa ensimmäistä kertaa kuudella viime yrittämällä. Lisäksi Sampdoria on hävinnyt vain yhden liigaottelun Sinisa Mihajlovicin tultua valmentajaksi.

Juventus on tietysti ennakkosuosikki, mutta vieraiden tuplamahdollisuuskerroin 4,90 on pelin arvoinen.

Lyö vetoa Serie A:sta ja katso otteluita suorana täällä!