Siirtohuhut: Manchester United tehnyt tarjouksen Inter-pelaajasta


Keskustelupalstoilla

Real Madrid on yhtynyt kilpailuun Chelsea-maalivahti Petr Cechistä, jonka tulevaisuus on epävarma.

Analyysi: Thibaut Courtois'n paluu Chelseaan on luonnollisesti herättänyt kysymyksiä Cechin tulevaisuudesta. Maalivahtiosasto on ollut Real Madridille ongelma siitä lähtien, kun Iker Casillasin ura lähti alamäkeen. Tämä kauppa olisi järkevä sekä Realille että Cechille.

Tabloideissa

Manchester United on saanut luvan keskustella Interin kolumbialaispelaaja Freddy Guarinin kanssa.

Analyysi: Guarin on yhdistetty Unitediin jo pitkään. Guarin olisi hyvä lisä Unitedin keskikentälle, vaikka hänellä ei olekaan Arturo Vidalin dynaamisuutta. Inter haluaa hankkia Parman Jonathan Biabianyn, joten Guarinista otetaan tarjouksia vastaan.

Kaupantekijäinen?

Tottenham on valmis lähettämään belgialaisfloppi Nacer Chadlin PSV:hen vaihdossa hollantilaislaituri Memphis Depayhin.

Analyysi: Depayta pidetään hollantilaisfutiksen seuraavana supertähtenä. Hän olisi Spursille hyvä kaappaus. Chadli on ollut iso pettymys. Belgialaisen lisäksi pohjoislontoolaiset ovat valmiita iskemään pöytään yhdeksän miljoonaa puntaa.

Neuvottelut käynnissä

Manchester United tavoittelee Thomas Vermaelenia, joka on myös Barcelonan kiikarissa.

Analyysi: Vermaelenin hintalapun uskotaan olevan 15 miljoonaa puntaa. United on kuitenkin spekulaatioissa heikossa asemassa. Se on Arsenalin suora kilpailija eikä voi tarjota pelaajalle Mestarien liigaa. Tämä siirto voi elää vielä päivän jos toisenkin.

Kaupat tehty

Queens Park Rangers on hankkinut Juventus-puolustaja Mauricio Islan koko kauden mittaiselle lainalle.

Analyysi: Harry Redknapp on jälleen toiminut järkevästi siirtoikkunassa ja hankkinut kokeneen chileläisen Rio Ferdinandin tai Steven Caulkerin pariksi. Redknapp ei ole kuitenkaan joutunut sitoutumaan pysyvään sopimukseen.