Siirtohuhut: Sami Khedira "sopinut siirrosta" lontoolaisseuraan


Keskustelupalstoilla

Arsenal aikoo hankkia Liverpoolissa sivuraiteelle ajautuneen puolustaja Daniel Aggerin.

Analyysi: Agger ei ollut tyytyväinen joutuessaan soittelemaan toista viulua Liverpoolissa. LFC hankki lisäksi Dejan Lovrenin Southamptonista, joten Aggerin lähtö näyttää varmalta. Mutta Arsenaliin? Laurent Koscielny-Per Mertesacker-toppariparia ei noin vain rikota.

Tabloideissa

Maailmanmestari Sami Khedira näyttää siirtyvän Arsenalin sijaan Chelseaan. Khediran kerrotaan sopineen siirrosta Stamford Bridgelle - mutta vasta ensi kesänä. Khediran nykyistä sopimusta on jäljellä vuosi. Lehtitietojen mukaan hän siirtyy Chelseaan kesällä 2015.

Analyysi: Khediran palkkapyynnön kerrotaan olevan 150 000 puntaa viikossa, joten vain Chelsean kaltaiset ökyseurat ovat hänelle vaihtoehtoja. Khedira on pelannut Jose Mourinhon alaisuudessa aiemminkin. Siirto olisi kaikkien kannalta järkevä.

Lähtökuopissa?

Bayern Münchenin huhutaan olevan kiinnostunut vihollisseura Borussia Dortmundia edustavan Marco Reusin. Bayernin toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummenigge ylisti Saksan maajoukkuehyökkääjää. "On yleisesti tiedossa, että Reus edustaa Dortmundia, ja että hänen sopimuksessaan on 25 miljoonan euron ulosostopykälä. Hän on kiistatta erittäin hyvä pelaaja."

Analyysi: Ei kai taas...

Neuvottelut käynnissä

Fraser Forster siirtyy kahdeksalla miljoonalla punnalla Southamptoniin, jos Celtic ei yllä Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

Analyysi: Siirrosta on puhuttu läpi kesän. Nyt kauppa näyttää viimein toteutuvan, sillä Celtic on Mestarien liigan karsinnoissa 1-4-tappioasemassa Legia Varsovaa vastaan. Yksi monista uusista hankinnoista, Southamptonissa toivotaan...

Kaupat tehty

Yksi kesän oudoimmista siirroista on viety maaliin. Manchester City lainaa Chelsea-legenda Frank Lampardin kuudeksi kuukaudeksi.

Analyysi: Lampard laittaa paljon peliin siirtyessään Cityyn, joka on suora kilpailija sille seuralle, jossa Lampard nousi legendaksi. Toimiiko tämä? Hmm...