Siirtouutiset: Chelsea viemässä puolustajan Man Unitedin nenän edestä


Vaaran paikka

Borussia Dortmundin Marco Reus on hylännyt saamansa jatkosopimustarjouksen. Tämä varmasti herättää Liverpoolin, joka uskoo nyt hyökkääjän olevan saatavilla.

Analyysi: Reus on Liverpoolin ykkösehdokas Luis Suarezin korvaajaksi. Todennäköisesti Reus kuitenkin vain venkoilee itselleen parempia sopimusehtoja. Dortmund pelaa jo Mestarien liigaa, eikä Reusilla ole tarvetta jättää seuraa.

Tabloideissa

Napoli tavoittelee Tottenhamin keskikenttäpelaaja Sandroa, jonka ei uskota saavan vastuuta Mauricio Pochettinon alaisuudessa.

Analyysi: Siirto vaikutti todennäköisemmältä eilen, kun Southamptonin Morgan Schneiderlinin siirto Tottenhamiin vaikutti olevan lähellä. Pochettino etsii kuitenkin edelleen puolustavaa keskikenttäpelaajaa, ja Sandro voi vielä olla kaupan.

Päivän ryöstö

Manchester United keskittyy naaraamaan Arturo Vidalia. Samalla Chelsea aikoo kaapata Mirandan Unitedin nenän edestä.

Analyysi: Chelsea on tarjonnut Atletico Madridille seuran avainpuolustajasta noin 20 miljoonaa puntaa (n. 25 milj. €). Atletico tuskin haluaa myydä pelaajaa, ellei Chelsea laukaise Mirandan sopimuksessa olevaa 30 miljoonan euron ulosostopykälää. Myös Barcelonan kerrotaan havittelevan 29-vuotiasta puolustajaa.

Neuvottelut käynnissä

Javier Hernandez näyttää siirtyvän Manchester Unitedista Atletico Madridiin. Espanjalaisten päävalmentaja Diego Simeone vahvisti, että Atletico neuvottelee hyökkääjän kanssa.

Analyysi: On harvinaista, että valmentaja kertoo tällaisista keskusteluista julkisesti. Todennäköisesti neuvotteluissa ollaan siis jo pitkällä. "Tekninen osastomme käsittelee asiaa. Hernandez saattaa siirtyä meille ennen siirtoikkunan sulkeutumista - aivan kuin kuka tahansa pelaaja, josta olemme kiinnostuneita", Simeone lausui, kun häneltä kysyttiin Atleticon kiinnostuksesta meksikolaista kohtaan.

Kaupat (melkein) tehty

Manchester United ja Juventus ovat vihdoin päässeet sopuun Arturo Vidalin siirtosummasta. Chileläinen on siirtymässä Old Traffordille huimalla 47 miljoonalla punnalla (noin 59 miljoonaa euroa).

Analyysi: United on ottanut merkittävän edistysaskeleen yhdessä kesän suurimmista siirtosaagoista. Saadakseen Vidalin United joutuu laittamaan siirtoennätyksensä ja palkkarakenteensa uuteen uskoon, mutta seura vaikuttaa olevan tosissaan. Kauppa vaikuttaa olevan lähellä.

Lyö vetoa kesän siirroista täällä!