Tiistain Bundesliiga-vihjeet


Bayern München 1.18 - Tasapeli 6.50 - VfL Wolfsburg 14.50

Baijerilaiset ovat vähätelleet loistavia tuloksiaan. "Joukkueessa ei ole euforiaa", sanoi Holger Badstuber, mies joka ennemmin söisi jalkansa kuin väläyttäisi hymyä. Se on muiden joukkueiden kannalta kaikkein huolestuttavinta: Bayern on voittanut kaikki neljä otteluaan, mutta silti vaikuttaa siltä, että se pystyy pelaamaan paljon paremminkin. Felix Magathin Wolfsburg on sekavassa tilassa. Puolustaja Simon Kjaer tekee keikkaa keskikentän keskustassa, mikä kertookin kaiken. Kotijoukkue jatkanee täydellä pistepotilla, vaikka Jupp Heynckes lepuuttaakin joitakin pelaajiaan. Vedot Bayernille pienestä kertoimesta huolimatta.

Schalke 1.52 - Tasapeli 3.80 - Mainz 6.50 

Ibrahim Afellay (sairaus), Jermaine Jones (nilkka) ja Klaas-Jan Huntelaar (varvas) saattavat olla sivussa Schalken lauantaisen, Bayern Münchenille kärsityn 0-2-tappion myötä. Kuninkaansinisten pitää pestä kasvonsa aneemisen toisen jakson jälkeen, mutta Mainzin prässi vaikeuttaa urakkaa. Terveen Schalken pitäisi kaataa energinen mutta rajallinen Mainz-joukkue maalilla, mutta jos Huntelaar ei toivu ajoissa, tasapeli ei ole mahdottomuus. Schalken 1-0-voitto kertoimella 8,00 näyttää hyvältä poiminnalta.

Greuther Fürth 2.10 - Tasapeli 3.30 - Fortuna Düsseldorf 3.40 

Maalit voivat olla harvassa nousijajoukkueiden kohtaamisessa. Fürth on koko kaudella tehnyt vain yhden maalin, jos Emanuel Pogatetzin lauantain Wolfsburg-ottelussa tekemä oma maali jätetään pois laskuista. Kotonaan Greuther Fürth ei ole tehnyt maalia. Yllättävän vaikeasti voitettava Fortuna taas ei ole päästänyt maaliakaan Bundesliigassa tällä kaudella. 0-0-tasapelissa Freiburgia vastaan kumpikin joukkue sai aikaiseksi yhteensä vain kuusi maalintekopaikkaa. Norbert Meierin ryhmän hyvä alkukausi tekee vieraista hienoisen suosikin. Ilotulitusta on turha odottaa. Itse asiassa maaliton tasapeli kertoimella 8,75 voi myös olla arvokas veto.

Eintracht Frankfurt 4.65 - Tasapeli 3.70 - Borussia Dortmund 1.70

"Olisi normaalia, jos häviäisimme", totesi Armin Veh ottelun alla. Kukaan ei ole ennenkään väittänyt Eintracht Frankfurt -valmentajaa ylimieliseksi, mutta tällä kaudella hänen joukkueensa on selvästi hyötynyt valmentajan rennosta asenteesta pääsarjassa. Kanadalaiskärki Daniel Occean on sivussa. Kapteeni Pirmin Schwegler saattaa myös olla sivussa - Vehin mukaan hänen tilanteensa on "fifty-fifty". Joukkuetta koossa pitävä Schwegler on vaikeasti korvattavissa. Mahdollinen korvaaja Martin Lanig on paljon teknisempi pelaaja. Hallitseva mestari yrittää toipua Hampurissa kärsitystä 2-3-tappiosta, joka oli paljolti itseaiheutettu. 31 ottelun tappioton putki katkesi samalla. Niukka ja ruma 2-1 riittäisi Jürgen Kloppille ja Dortmundille. Tuloksesta saa kertoimen 8,00.