Arsenal-Chelsea: faniennakko


Arsenal: James McNicholas, Gunnerblog.

Kokoonpano:

Manchester City -ottelun sairastelun takia väliin jättänyt Thomas Vermaelen on taas käytettävissä. Arsene Wenger joutuukin tekemään valintansa kolmen hyvävireisen topparin välillä. Toisessa päässä kenttää vaihtoehdot ovat Gervinho ja viikolla maalitilinsä avannut Olivier Giroud.

Vire

Arsenal pelasi ihan kelvollisesti Cityn vieraana 1-1-tasapelissä. Tasoitusmaalin tekeminen osoitti hienoa henkeä, jota viikon Coventry-voitto (6-1) vain parantaa entisestään.

Aiemmat kohtaamiset

Viime vuonna näihin aikoihin haimme Stamford Bridgelta upean 5-3-voiton, joka käänsi kurssimme. Vastaava ottelu Emiratesilla oli tylsä, maaliton tasapeli. Luulen, että Chelsea olisi tälläkin kertaa tyytyväinen pistejakoon.

Parhaat vedot

Tasapeli, 3,40. Kumpikaan joukkue ei ole vielä hävinnyt ja haluaa jatkaa sitä putkea.

Santi Cazorla tekee ensimmäisen maalin, 10,00. Espanjan maajoukkuemies on ollut Arsenalin vaikutusvaltaisin hyökkäävä pelaaja tällä kaudella, joten kerroin on antelias.

Olivier Giroud tekee viimeisen maalin, 6,50. Giroud aloittanee penkillä ja voi hyvin tehdä tuhojaan ottelun lopussa.

Tulosveikkaus:

Arsenal 2-1 Chelsea (9.00)

Oletettu avaus:


Chelsea: Andy Seaby, Chelsea Daft.

Kokoonpano:

Chelsealla ei ole loukkaantumishuolia. Useampaa pelaajaa lepuutettiin viikolla, kun Wolverhampton kaatui 6-0. David Luiz, Ashley Cole ja Branislav Ivanovic palannevat avaukseen. On mielenkiintoista nähdä, pitääkö Roberto Di Matteo John Terryn puolustuslinjassa. Se tietäisi Gary Cahillin putoamista penkille. Frank Lampard istui penkillä Stokea vastaan ja huilasi yli Wolves-ottelun, mutta palannee nyt kentälle.

Vire

Chelsea johtaa sarjaa tappioitta. Takana on kotivoitot Readingista, Newcastlesta ja Stokesta, ja Emiratesilta haetaan kolmea pistettä. Kumpikin joukkue on panostanut hyökkäyspäähän. Tämä ottelu voi olla hyvää mainosta Valioliigalle.

Aiemmat kohtaamiset

Chelsea sai Arsenalilta vain yhden pisteen viime kaudella. 0-0-tasapeli oli pettymys, ja tuolloin keskittyminen oli muutenkin kohdistettu Mestareiden liiga -välieriin Barcelonaa vastaan. Sen ottelun perusteella ei voi vetää mitään johtopäätöksiä tälle päivälle. Viime kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Arsenal hyödynsi korkean puolustuslinjamme ja repi sen kappaleiksi. Se oli yksi kauden pohjanoteerauksista.

Chelsea on voittanut 75 Arsenal-vierasottelusta vain 19. Siitä täytyy parantaa. Viime kauden saldomme top 6 -joukkueita vastaan oli shokeeraava. Sitäkin on petrattava, jos haaveilemme mestaruudesta. Uskon, että voimme ottaa ensimmäisen askeleen siihen suuntaan Emiratesilla.

Parhaat vedot

John Terry tekee ensimmäisen maalin, 36,00. Manchester City hyödynsi Arsenalin aluepuolustuksen kulmapotkuissa. Chelsea tietää sen ja haluaa hyödyntää hyviä pääpelaajiaan. Sillä osastolla John Terryä parempaa ei ole.

Yli 2,5 maalia, 1,87. Uskon, että viime aikoina paljon maaleja tehneet joukkueet tarjoavat maalirikkaan ottelun.

Chelsea voittaa yhdellä maalilla, 3,90 (eli tasapeli tasoitusvedolla 0-1). Uskon, että Chelsea voittaa yhdellä maalilla, ja tämä veto kelpaa tuloksilla 0-1:stä 3-4:ään.

Tulosveikkaus:

Arsenal 2-3 Chelsea (32.00)

Oletettu avaus: