Arsenal-Manchester City: faniennakko


Arsenal: James McNicholas, Gunnerblog.

Kokoonpano

Olivier Giroud'n kunto tarkistetaan viime hetkillä, mutta vaikka hän läpäisisi testin, uskon hänen aloittavan korkeintaan penkillä. Theo Walcott aloittaa piikissä. Abou Diaby ja Andre Santos ovat jälleen käytettävissä, vaikka kumpikaan ei ole avauskokoonpanokunnossa.

Vire

Arsenal hävisi viimeksi liigassa kotonaan Swansealle joulukuun ensimmäisenä päivänä. Sen jälkeen olemme kuitenkin päästäneet kaksi maalia Readingia, kolme Newcastlea ja kaksi Swanseaa vastaan FA Cupissa. Puolustuksen on parannettava vaarallista Cityä vastaan.

Edelliset kohtaamiset

City ei ole voittanut Arsenalia vieraissa 27 viime otteluun. Viimeksi joukkue onnistui edes maalinteossa Tykkimiesten kentällä, kun DaMarcus Beasley teki maalin 2007. Nyt City tarvitsee kuitenkin pisteitä, sillä Manchester United uhkaa karata.

Parhaat vedot

Theo Walcott tekee avausmaalin, 7,75. Loistava kerroin kotijoukkueen kärkipelaajan maalille.

Alle 2,5 maalia, 2,10. Keskinäiset kohtaamiset ovat yleensä vähämaalisia. Odotan trendin jatkuvan Arsenalin puolustamisen ongelmista huolimatta.

Aaron Ramsey tekee maalin, 6,50. Walesilainen oli tärkeässä roolissa, kun pisteet tasattiin Manchesterissa lukemin 1-1. Hän teki Gael Clichyn pystyjuoksut turhiksi. Uskon, että sen ja viime viikon Swansea-ottelun esitykset nostavat pelaajan avaukseen. Hänen maaliaan on odoteltu jo hyvä tovi, nyt olisi korkea aika.

Tulosveikkaus: Arsenal 1-1 Manchester City (7.00)

Oletettu avaus


Manchester City: Ric Turner, Blue Moon MCFC.

Kokoonpano

Cityllä on muutama poissaolo ennen visiittiä Emiratesille. Touren veljekset ja Abdul Razak ovat Norsunluurannikon mukana Afrikan mestaruuskisoissa. Samir Nasri kärsii kolmen ottelun pelikeltonsa loppuun. Sairaslistalla ovat Sergio Agüero, Aleksandar Kolarov, Maicon, Jack Rodwell ja Micah Richards.

Vire

Joulukuu alkoi huonosti, mutta nykyvire on melko hyvä. City on voittanut kolmesti putkeen (Norwichia, Stokea ja Watfordia vastaan) tapaninpäivän hampaattoman Sunderland-tappion jälkeen. Sarjakärki United ei saa päästä enää enempää karkuun.

Edelliset kohtaamiset

Kaikkien aikojen saldomme Arsenalia vastaan on järkyttävä, sillä olemme voittaneet 15 ottelusta vain 34. Viime aikojen saldo vierasotteluista Arsenalia vastaan on vielä hälyttävämpi: olemme voittaneet Gunnersin vieraissa viimeksi 1975. Valioliiga-aikana olemme hakeneet Arsenalin kotikentältä kokonaiset neljä pistettä 45 mahdollisesta. Pientä lohtua tuo viime kauden 1-0-vierasvoitto viime kauden liigacupissa.

Parhaat vedot

Alle 2,5 maalia, 2,10. Roberto Mancinin manageriaikana emme ole tehneet maalin maalia Emiratesilla.

Arsenal voittaa, 2,55. Valitettavasti en pidä voittomahdollisuuksiamme kummoisina. Poissaolot voivat kostautua hyvin hyökkäävää Gunnersia vastaan.

Molemmat joukkueet eivät tee maalia, 2,30. Keskinäiset ottelut ovat yleensä hyvin tasaisia. Kerroin on rohkea.

Tulosveikkaus: Arsenal 1-0 Manchester City

Oletettu avaus