Aston Villa-Arsenal: 10 tilastoa


10. Kauden avauskieroksella Aston Villa voitti Arsenalin 3-1. Se oli Villan ensimmäinen voitto Gunnersista viidellä edellisellä yrittämällä. Kotivoiton kerroin on 6,15.

9. Kaudesta 2009-10 lähtien Arsenalin saldo Villaa vastaan on kuusi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Neljästä edellisestä Villan isännöimästä kohtaamisesta kaksi on kuitenkin päättynyt 0-0. Maalittoman tasapelin kerroin on 12,50.

8. Christian Benteke teki kaksi maalia Villalle, kun joukkueet kohtasivat elokuussa Emirates Stadiumilla. Nyt hyökkääjä on kuitenkin 12 ottelun maalittomassa putkessa. Kerroin Benteken kahden maalin illalle on 15,00.

7. Arsenal pelasi joulukuun alussa neljä peräkkäistä ottelua ilman voittoa, mutta nyt se on voittanut neljästi peräkkäin. Se on pitänyt nollan 314 minuuttia. Vierasvoitto nollapelillä antaa kertoimen 2,55.

Tässä Villan "jouluklassikko" Arsenalia vastaan vuodelta 1990:

6. Tomas Rosickyn osuma Tottenhamin verkkoon reilu viikko sitten oli keskikenttäpelaajan ensimmäinen osuma Arsenal-paidassa sitten huhtikuun. Maanantaina Rosickyn avausmaalikerroin on 12,50.

5. Villa on hävinnyt seitsemästä viime ottelustaan viisi. Arsenalin voiton kerroin on 1,57.

4. Paul Lambertin suojatit hävisivät viikko sitten Ykkösliigan Sheffield Unitedille 1-2. Puoliaika/lopputulos-kohteessa kerroin sille, että Arsenal johtaa tauolla ja voittaa ottelun, on 2,16.

3. Mesut Özil on syöttänyt seitsemän Valioliiga-maalia tällä kaudella. Lukema on sarjan toiseksi suurin Wayne Rooneyn (9) jälkeen. Özil on viiden ottelun maalittomassa putkessa, mutta tänään saksalaisen maalikerroin on 3,50.

2. Villan Fabian Delphiä on rikottu Valioliigassa useammin per ottelu (2,4 kertaa) kuin ketän muuta pelaajaa. Delphin maalikerroin on 16,00.

1. Kumpikin joukkue on onnistunut maalinteossa kuusi kertaa joukkueiden kahdeksassa edellisessä kohtaamisessa. Kerroin kummankin joukkueen onnistumiselle maalinteossa on 1,83.

Lyö vetoa ottelusta täällä!