Aston Villa-Reading: faniennakko


Aston Villa: David Grimble, Up The Villa.

Kokoonpano

Ron Vlaar jätti Arsenal-tasapelin kesken pohjevamman takia ja Reading-ottelu saattaa tulla liian aikaisin. Jos Vlaar on sivussa, odotan Matt Lowtonin siirtyvän laidalta toppariksi ja Eric Lichaj'n (jolla on eeppiset kahvaviikset) nousevan takaisin kokoonpanoon. Darren Bentin tilanne ei näytä ruusuiselta: hänet jätettiin pois Arsenal-ottelusta, vaika hyökkääjä on terve. "Se on minun valintani", manageri Paul Lambert tyytyi sanomaan, kun häneltä kysyttiin asiasta. Ei olisi yllätys, jos Bent myytäisiin tammikuussa.

Vire

Arsenal-tasapelin pisteellä voi olla iso merkitys. Toivottavasti se antaa koko seuralle itseluottamusta Reading-otteluun. En haluaisi puhua pakkovoitosta marraskuussa, mutta tämä ottelu on meille erittäin tärkeä. Juuri tällaisilla otteluilla on iso merkitys lopullisen liigasijoituksen kannalta. Arsenalia vastaan olimme todennäköisesti parempi joukkue, joten kolme pistettä Readingia vastaan on toiveissa.

Edelliset kohtaamiset

Edellisestä liigakamppailusta Readingia vastaan on aikaa, mutta heidän edellisellä liigavisiitillään voitimme kolme kohtaamista neljästä. Pari vuotta sitten kohtasimme kuitenkin muistorikkaassa FA Cup -ottelussa, jossa nousimme tauon 0-2-tappioasemasta 4-2-voittoon. Toivottavasti jatkamme putkea. Pärjäämme yleensä hyvin Readingia vastaan.

Parhaat vedot

Tasapeli tauolla/Aston Villa voittaa, 5.25. Villa aloittaa ottelut yleensä hyvin. Olemme viidensiä sarjataulukossa, johon lasketaan vain ensimmäiset puoliajat. Uskon, että peli pysyy avausjaksolla tiukkana, mutta toivottavasti pystymme ottamaan voiton toisella puoliajalla.

Gabriel Agbonlahor tekee avausmaalin, 7.25. Agbonlahorin pitäisi tehdä enemmän maaleja. Maali Readingin verkkoon olisi hyvä alku. Hänen nopeutensa aiheuttaa vastustajalle ongelmia ja hän on kokonaisvaltaisempi kuin aiemmin...Nyt tarvitaan vain maaleja.

Nicky Shorey tekee maalin, 17.00. Uskon vakaasti karmaan jalkapallossa, enkä yllättyisi, jos Shorey osuisi entistä seuraansa vastaan. Hänellä on hyvä vasen jalka, ja ainakin kerroin on hyvä jos ei muuta.

Tulosveikkaus: Aston Villa 1–0 Reading (8.75)

Oletettu avaus


Reading
: Dan Wimbush, The Tilehurst End.

Kokoonpano

Esitys Wigania vastaan oli kauhea, joten Brian McDermottilla on vapaat kädet tehdä muutoksia joukkueeseen. Odotamme ainakin puolustuksen uudelleenjärjestelyä. Kaspars Gorkss päätynee penkille, korvaajaksi Chris Gunter. Jem Karacan, Alex McCarthy, Danny Guthrie ja Jimmy Kebe ovat jo harjoitusvahvuudessa, mutta tuskin pelikunnossa.

Vire

Viime viikot ovat olleet vuoristorataa. Ensin tärkeä kauden ensimmäinen voitto Evertonia vastaan, sitten johtoaseman menetys Wiganille ja tappio viime minuuteilla. Häviö oli pettymys, mutta kuitenkin vasta toinen seitsemään viime otteluun - ja näistä tappioista kumpikin on tullut yhden maalin erolla. Aihetta optimismiin siis on, vaikka sijoitus liigassa on huolestuttava.

Edelliset kohtaamiset

Villa Parkilla ei ole koskaan ollut mukavaa. Olemme hävinneet siellä kummatkin Valioliiga-kohtaamiset sekä liigacup-ottelun kymmenisen vuotta sitten. Historiasta on siis turha hakea optimismia.

Parhaat vedot

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,65. Suurimmassa osassa Readingin tämän kauden peleistä on tehty tukuttain maaleja.

Reading johtaa tauolla, Aston Villa voittaa, 25,00. Readingilla on tapana menettää johtoasema, joten kerroin on kohdallaan.

Tasapeli, 3,40. Wigan-ottelusta on parannettava, mutta ottelusta epätoivoisesti pisteitä tarvitsevaa Villaa vastaan tulee vaikea.

Tulosveikkaus: Aston Villa 2-2 Reading (14.00)

Oletettu avaus