Aston Villa-West Bromwich: faniennakko


Aston Villa: David Grimble, Up The Villa.

Kokoonpano

On vaikeaa ennustaa avauskokoonpanoa, kun joukkuetta valmentaa Paul Lambert. Esimerkiksi Given on vaihdettu Guzaniin. Managerimme ei pelkää isoja päätöksiä. Joukkue on joka tapauksessa melkein terve. Vain Stephen Ireland jäänee sivuun loukkaantumisen takia. Hyvien kesäostosten jälkeen joukkueessa on hyvää sisäistä kilpailua. Joitakin muutoksia varmasti tulee liigacupin loistavaan Manchester City -otteluun verrattuna.

Vire

Villan kannattaminen ei koskaan ole yksinkertaista. Olemme niin epätasaisia, että vähemmästäkin tulee hulluksi. Kausi alkoi huonosti, mutta sitten saimme kaksi hyvää tulosta Newcastle- ja Swansea-otteluista. Fanit olivat siis toivoa täynnä ennen Southampton -ottelua, jonka luonnollisesti hävisimme rumasti 1-4. Perään tietysti voitimme hallitsevan mestarin 4-2 heidän omalla kentällään. Toivottavasti emme näe toisintoa viime kaudesta, jolloin voitimme ensin Chelsean vieraissa 3-1 ja hävisimme sitten kotona Swansealle. Pyydämme vain kahta peräkkäistä voittoa!

Aiemmat kohtaamiset

West Brom sijoittui viime kaudella Villaa paremmin ensimmäistä kertaa vuosiin. Heidän faninsa eivät ole pelänneet muistuttaa asiasta. Viime kauden kotiottelumme Albionia vastaan oli ristiriitainen. Alku oli hieno, kun Darren Bent ampui meille rankkarista 1-0-johdon. Sitten Chris Herd lensi ulos - en vuotta myöhemminkään tiedä, miksi. WBA voitti lopulta 2-1. Vierasottelu oli paljon varovaisempaa peliä ja päättyi 0-0. Shay Givenin viimeisen minuutin huipputorjunta käytännössä pelasti meidät putoamiselta. Nyt haluamme epätoivoisesti täyttä pistepottia.

Parhaat vedot

Karim El Ahmadi tekee maalin, 9,75. Hän näyttää jo nyt yhdeltä kauden parhaista hankinnoista. Keskikenttäpelaaja on jo tehnyt yhden maalin Villa Parkilla. Hän voi aivan hyvin tehdä lisää maaleja. Kerroin on loistava.

Christian Benteke tekee avausmaalin, 8,00. Nuori Belgian maajoukkuemies on jo nyt orastava kulttisuosikki. Hän teki maalin kotidebyytissään Swanseaa vastaan ja on ollut vaarallinen joka ottelussa siitä lähtien. Benteke on pelote myös ilmassa.

Aston Villa tekee maalin rangaistuspotkusta, 7,00. Viime kauden vastaavassa ottelussa annettiin kaksi pilkkua ja tämä ottelupari on aina kuuma. Tarjolla oleva 7,00 on hyvä kerroin otteluun, jossa on paljon tunnetta.

Tulosveikkaus

Aston Villa 2 – 1 West Bromwich (10.00)

Oletettu avaus:


West Bromwich: Craig Punfield, Baggies Blog.

Kokoonpano

Steve Clarkella on haasteita valita laitapakit. Steven Reid huilaa nivusvamman takia ja Liam Ridgewell ei välttämättä toivu loukkaantumisestaan ajoissa derbyä varten. Hän sai kolhun viikolla liigacupissa. Positiivista on se, että tärkeä keskikenttäpelaaja James Morrison palaa kokoonpanoon jätettyään Liverpool-ottelun väliin loukkaantumisen takia.

Vire

Kauden alku on ollut paras seuran historiassa, eli voi helposti sanoa, että Albion on hyvässä vireessä. Tänä viikonloppuna pitäisi kuitenkin palata voittojen tielle keskiviikon masentavan tappion jälkeen. Hyökkäjät Shane Long ja Romelu Lukaku ovat aloittaneet hyvin: yhteensä viisi maalia kaikissa kilpailuissa.

Aiemmat kohtaamiset

Yleensä Villa on ollut näissä otteluissa niskan päällä, mutta viime ottelut puhuvat Baggiesin puolesta: viime kaudella voitimme vieraissa ja pelasimme The Hawthornsilla tasan.

Parhaat vedot

Kumpikin joukkue tekee maalin 1,62. Kummankin joukkueen hyökkäys on vastustajan puolustusta parempi.

Romelu Lukaku tekee avausmaalin, 8,00. Isokokoinen hyökkkääjä on ollut terävä ja voi aiheuttaa vaikeuksia Villan ei-niin-terävälle puolustukselle.

Punainen kortti, 4,25. Kummallakin joukkueella on nopeita hyökkääviä pelaajia. Kankealla puolustajalla (esimerkiksi Rod Vlaar tai Jonas Olsson tulevat mieleen) voi olla edessä ikävä iltapäivä.

Tulosveikkaus

Aston Villa 2-1 West Brom (10.00)

Oletettu avaus: