Aston Villa-West Ham: 10 tärkeää tilastoa


1. West Ham on hävinnyt neljä edellistä vierasotteluaan. Aston Villa on sunnuntaina niukka suosikki kertoimella 2,55.

9. Villa on ottanut viidestä viime kotiottelustaan vain yhden pisteen. West Hamin voittokerroin on 2,75.

8. Sam Allardycen suojatit ovat pelanneet seitsemän vierasottelua putkeen ilman voittoa. Villan voitto tai tasapeli tuplamahdollisuuskohteessa antaa kertoimen 1,44.

7. West Hamin voiton tai tasapelin kerroin tuplamahdollisuuskohteessa on 1,50. Villa on pelannut kahdeksan ottelua ilman voittoa sen jälkeen, kun joukkue kaatoi Liverpoolin Anfield Roadilla 3-1.

6. Tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen joukkueiden välillä päättyi Hammersin 1-0-kotivoittoon. West Hamin 1-0-voiton kerroin on 9,50.

5. West Hamin kapteeni Kevin Nolan teki ottelun ensimmäisen ja ainoan maalin. Keskikenttäpelaajan avausmaalikerroin sunnuntaina on 8,50.

4. Nolan ja kumppanit eivät ole voittaneet yhtäkään ottelua tällä kaudella, kun Hammers on päästänyt vähintään kaksi osumaa. 2-0-kotivoiton kerroin on 14,00.

3. Christian Benteke on tehnyt maalin neljässä peräkkäisessä ottelussaan. Hän on tehnyt Villan tämän kauden 23 liigamaalista kymmenen. Belgialaisen maalikerroin on 2,60.

2. Liverpool-laina Andy Carroll teki viime viikonloppuna Swansean verkkoon toisen maalinsa Hammers-paidassa. Carrollin avausmaalikerroin Villa Parkilla on 7,25.

1. Aston Villa olisi sarjassa kahdeksantena, jos tämän kauden Valioliiga-ottelut olisivat päättyneet ensimmäisen puoliajan jälkeen. Kerroin sille, että Villa johtaa tauolla, mutta häviää ottelun, on 32,00.

Lyö vetoa ottelusta täällä.