Aston Villa-West Ham: faniennakko


Aston Villa: David Grimble, Up The Villa

Kokoonpano

Vakiokokoonpano on vihdoinkin löytymässä. Se on ehdottomasti hyvä uutinen, kun otteisiin etsitään tasaisuutta. Valitettavasti Richard Dunnen paluu peleihin on taas ottanut takapakkia. Se on iso menetys puolustuspäässä, jossa kokemukselle olisi ehdottomasti käyttöä. Siirtotakarajalla seuraan hankittiin Yacouba Sylla ja Simon Dawkins, mutta olen yllättynyt, jos kumpikaan on avauksessa West Hamia vastaan.

Vire

Tasapeli naapuri West Bromwichilta oli hyvä tulos. Sen jälkeen Villa luonnollisesti putosi kahdesta cup-kilpailusta alasarjavastustajia vastaan. Tyypillistä. Nyt otetaan käyttöön ikivanha klisee, mutta cupeista putoaminen on hyvä asia, sillä nyt seura voi panostaa täysillä säilymistaistoon. Kotitappio Newcastlelle oli pettymys, mutta edellisen ottelun vieraspiste Evertonin luolasta herätti toiveita.

Edelliset kohtaamiset

Kauden avauskierroksella hävisimme Hammersille 0-1. Kevin Nolan teki ottelun ainoan maalin. Villa ei tarjonnut silloin juuri mitään. Toivottavasti sunnuntaina nähdään enemmän taistelua, sillä ottelu on seuralle äärimmäisen tärkeä. 

Parhaat vedot

Charles N'Zogbia tekee maalin, 5,00. Hän on alkanut taas näyttää, miksi hänestä maksettiin noin 10 miljoonaa puntaa. Maali on ollut muutamaan otteeseen jo lähellä. Hyvä kerroin pelaajasta, joka saanee muutaman tekopaikan.

Andy Carroll tekee viimeisen maalin, 7,25. Aston Villa tekee harvoin asioita helpomman kautta. Joukkueella on tapa päästää erikoistilannemaaleja, joten Carrollilla voi olla saumansa.

Christian Benteke tekee avausmaalin, 6,00. Mies on liekeissä ja hän on ollut kamalan kauden valopilkku. Hän pystyy tekemään maaleja monin eri tavoin. 6,00 on hyvä kerroin.

Tulosveikkaus: Aston Villa 2-1 West Ham (10.50)
 
Oletettu avaus

West Ham

Kokoonpano

Uusi hankinta Emmanuel Pogatetz haaveilee avauskokoonpanon paikasta, mutta Sam Allardyce luottanee vasemman pakin paikalla Matt Tayloriin. Andy Carroll jatkanee kärjessä tehtyään maalin Swanseaa vastaan, Joe Colen avauspaikka on myös mahdollinen.

Vire

Swansea-voitto oli kaivattu buusti Hammersille, joka oli voittanut edellisen kerran uudenvuodenpäivänä. 11. sija on edelleen ihan kelvollinen sijoitus nousijajoukkueelle, mutta alkukauden kuumimmat toiveet on voinut viime kuukausina unohtaa. Fanit toivovat Andy Carrollin paluun olevan uuden herätyksen alku.

Edelliset kohtaamiset

West Ham voitti Villa Parkilla viimeksi 2006, jolloin Bobby Zamora ja Marlon Harewood tekivät maalit 2-1-voitossa. Hammers on sittemmin voittanut vain kaksi joukkueiden 11 myöhemmästä kohtaamisesta, mutta 1-0-voitto aiemmin tällä kaudella herättää toiveita hyvästä tuloksesta.

Parhaat vedot

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,70. West Hamin puolustus ei ole yhtä tiivis kuin alkukaudella eikä Villakaan ole liigan parhaiten puolustava ryhmä.

Tasapeli, 3,30. Kummankaan joukkueen itseluottamus ei ole ennätyslukemissa, joten kerroin houkuttelee.

Andy Carroll tekee maalin, 3,20. Hyökkääjä on hyvässä maalivireessä ja vastustaja on päästänyt viime aikoina paljon osumia.

Tulosveikkaus: Aston Villa 1-1 West Ham (6.50)

Oletettu avaus

Lyö vetoa ottelusta täällä.