Cardiff-Aston Villa: 10 tilastoa


10. Aston Villa on voittanut kahdeksasta edellisestä ottelustaan Cardiff Cityä vastaan seitsemän kaikki kilpailut mukaanlukien. Villan voiton kerroin on 3,05.

9. Villa on kuitenkin hävinnyt 11:stä edellisestä Valioliiga-ottelustaan seitsemän. Cardiff on tiistaina suosikki kertoimella 2,35.

8. Cardiff ei ole vielä voittanut peräkkäisiä liigaotteluita tällä kaudella. Tuplamahdollisuuskohteessa tasapelin tai vierasvoiton kerroin on 1,58.

7. Walesilaisjoukkue on hävinnyt Valioliigassa kuudesta viime ottelustaan viisi. Tuplamahdollisuuskohteessa kotivoiton tai tasapelin kerroin on 1,37.

6. Aston Villa on päästänyt kaksi maalia seitsemästi 11:ssä edellisessä Valioliigan vierasottelussaan. Yli 1,5 kotimaalin kerroin on 2,40.

5. Saman jakson neljässä muussa ottelussa Villa piti nollan. Vierasjoukkueen nollapelin kerroin on 3,50.

4. Tämän kauden aiempi kohtaaminen päättyi Aston Villan 2-0-kotivoittoon. Villan 2-0-voiton kerroin on 14,00.

3. Leandro Bacuna teki tuolloin vapaapotkusta ottelun avausmaalin. Hollantilaisen avausmaalikerroin on 12,50.

Tässä Bacunan vapari fanin näkökulmasta:

2. Vain yksi Cardiff-pelaaja, neljä kertaa kotikentällä osunut Frazier Campbell, on tehnyt enemmän kuin yhden maalin Cardiff City Stadiumilla tällä kaudella. Campbellin maalikerroin on 3,20.

1. Gabriel Agbonlahor on urallaan kohdannut 33 Valioliiga-joukkuetta ja tehnyt maalin 32:n joukkueen verkkoon. Crystal Palace on ainoa poikkeus. Kerroin sille, että Agbonlahor tekee avausmaalin ensimmäisessä ottelussaan Cardiffia vastaan, on 7,50.

Lyö vetoa ottelusta täällä!