Chelsea-Arsenal: faniennakko


Chelsea: Andy Seaby, Chelsea Daft

Kokoonpano

Victor Moses ja John-Obi Mikel ovat Afrikan mestaruuskisoissa. John Terryn tilanteesta ei ole vielä tietoa. Rafael Benitez saattaa tosin pitää hänet vielä sivussa, vaikka Terry olisikin terve.

Vire

Chelsean kotivire on huolenaihe, vaikka peli kulkeekin vieraissa. Viimeisestä kolmesta kotiottelusta kaksi on päättynyt tappioon ja yksi tasapeliin. Chelsean ei uskoisi menettävän 2-0-johtoa, mutta Southamptonia vastaan kävi juuri niin. Sijoituksesta neljän joukossa on turha haaveilla, ellei kotona tule tulosta.

Edelliset kohtaamiset

Aiemmin tällä kaudella Chelsea voitti Arsenalin Emiratesilla 2-1. Edellinen Stamford Bridgella pelattu kohtaaminen oli kahdeksan maalin trilleri. Arsenal hyödynsi Andre Villas-Boasin käyttämää korkeaa linjaa kerran toisensa jälkeen ja hävisimme 3-5.

Parhaat vedot

Yli 4,5 maalia, 5,50. Joukkueiden aiempien esitysten ja viime kauden kohtaamisen perusteella odotan paljon maaleja.

Chelsea voittaa, 1,90. Nyt on korkea aika saada peli sujumaan kotona.

David Luiz tekee maalin, 18,00. Brassi antaa paljon vapaapotkuja, joten mahdollisuus on aina olemassa.

Tulosveikkaus: Chelsea 4-3 Arsenal (90.00)

Oletettu avaus


Arsenal
: Jamie McNicholas, GunnerBlog

Kokoonpano

Kokeneet keskikenttämiehet Mikel Arteta ja Tomas Rosicky ovat sivussa, mutta Laurent Koscielny on sovittanut pelikieltonsa. En odota hänen olevan avauksessa. Edellisessä Chelsea-ottelussaan Koscielny teki oman maalin. Per Mertesacker jatkaa avauksessa.

Vire

Kumpikin joukkue on joutunut pettymään liigaotteluissaan viime aikoina. Arsenal hävisi alivoimalla kotonaan Manchester Citylle 0-2, muutamaa päivää myöhemmin Chelsea jäi Stamford Bridgellä tasapeliin Southamptonia vastaan. Tämä on täydellinen mahdollisuus ottaa iso päänahka ja valaa uutta luottamusta joukkueeseen.

Edelliset kohtaamiset

Robin van Persien hattutemppu ratkaisi viime kauden vastaavan ottelun. Tällä kertaa tehoja odotetaan Theo Walcottilta tai Olivier Giroudilta. Edellisessä Chelsea-ottelussa maalin tehnyt Gervinho on maajoukkueensa mukana.

Parhaat vedot 

Theo Walcott tekee avausmaalin, 8,50. Arsene Wengerin mukaan Walcottin jatkosopimus on lähellä. Juhlistaako Theo merkittävää palkankorotusta maalilla?

Yli 3,5 maalia, 2,70. Chelsea on hyökkäyspäässä vaarallisempi kuin viime kausina. Kumpikin pelaa hyökkäävää futista, joten maaliodotusarvo on korkea.

Abou Diaby tekee maalin, 11,00. Wenger on ranskalaisen keskikenttämiehen suuri fani. Manageri vertasi äskettäin Diabya Patrick Vieiraan. Vieira teki kertaalleen klassikkomaalin Stamford Bridgellä ja uskon Diabyn pystyvän samaan - jos pelaaja välttyy loukkaantumisilta!

Tulosveikkaus: Chelsea 2-2 Arsenal (14.00)

Oletettu avaus