Chelsea-Aston Villa: 10 tärkeää tilastoa


10. Perinteikkäät seurat iskevät yhteen jo 145. kertaa. Voitot ovat menneet Aston Villalle 56-54. Villan voittokerroin on 9,00.

9. Chelsea on voittanut neljä viidestä viime ottelustaan kaikissa kilpailuissa. Maaliskuussa Blues voitti edellisen keskinäisen kamppailun 4-2. Chelsean voittokerroin on 1,33.

8. Villa pääsi yllättämään Stamford Bridgella viime kaudella. Se oli Villan ensimmäinen vierasvoitto Chelseasta kymmeneen edelliseen yritykseen. Villan voitto ilman tasapelimahdollisuutta antaa kertoimen 7,15.

7. Villan viime kauden vierasvoitto kirjattiin lukemin 3-1 ja viime viikolla joukkue kaatoi Anfieldilla Liverpoolin samoin numeroin. 1-3-tuloksen kerroin on 60,00.

6. Chelsea on jäänyt tällä kaudella maaleitta joka neljännessä Valioliigan kotiottelussaan, mutta on toisaalta pitänyt omassa päässä kuusi nollaa. Maalittoman tasapelin kerroin on 17,00.

5. Villan Christian Benteke on ampunut tällä kaudella kahdeksan osumaa. Kahdessa viime ottelussa hän on maalannut kolmesti. Belgialaisen maalikerroin on 4,25.

4. Chelsean Fernando Torres on puolestaan tehnyt kuusi maalia kuudessa ottelussa Rafael Benitezin alaisuudessa. Torresin avausmaalikerroin on 4,75, vähintään kahden maalin kerroin 5,50.

3. Villa ei ole hävinnyt kuuteen otteluun ja on pitänyt maalinsa puhtaana kolmesti samalla ajanjaksolla. Villan voitto nollapelillä on tarjolla kertoimella 17,00.

2. Chelsea on tehnyt enemmän liigamaaleja (6) peliminuuttien 16-30 kuin minkään muun 15 minuutin jakson aikana. Kerroin sille, että sunnuntain ottelussa tehdään maali ensimmäisen puolituntisen aikana, on 1,68.

1. Villa ei ole tällä liigakaudella päästänyt vieraissa kertaakaan maalia ensimmäisen vartin aikana. Toisaalta joukkue ei ole myöskään tehnyt yhtään vierasmaalia viimeisellä puolituntisella. Puoliaika/lopputulos-kohteen yhdistelmä Villa/Chelsea antaa kertoimen 22,00.

Joe Short