Chelsea-Liverpool: faniennakko


Chelsea: Andy Seaby, Chelsea Daft.

Kokoonpano

Juan Mata missasi viime viikonlopun Swansea-ottelun, mutta selvisi Shakhtar-ottelusta vahingoitta ja lienee mukana sunnuntaina. John Terry palaa pelikiellon jäljiltä ja pelaa toivottavasti Gary Cahillin sekä Ashley Colen vierellä. Colen pelaaminen on vielä hieman epävarmaa.

Vire

Blues voitti seitsemän kahdeksasta ensimmäisestä Valioliiga-ottelustaan, mutta on notkahtanut hieman viime viikkoina. Kahdesta edellisestä liigaottelusta on tullut yhteensä vain piste. Nyt olisi siis syytä palauttaa juna raiteilleen.

Edelliset kohtaamiset

Kaksikon välillä on nähty hienoja otteluja, mutta Chelsean saldo viimeisimmistä kohtaamisesta antaa aiheetta varovaisuuteen. Liverpool voitti Chelsean Bridgellä viime kaudella peräti kahdesti. Pool on voittanut viisi kuudesta viime kohtaamisesta. Toukokuussa Pool voitti 4-1.

Parhaat vedot

Kumpikin tekee maalin, 1,62. Chelsean puolustus ei ole ollut parhaimmillaan tällä kaudella ja Luis Suarez tekee Bluesin olon tukalaksi.

Juan Mata tekee maalin, 3,50. Espanjan maajoukkuemies on ollut loistavassa vireessä, kerroin on erinomainen.

Tasapeli tauolla/Chelsea voittaa, 5,25. Liverpool tekee pelin alussa vaikeaksi, mutta lontoolaisten laadun pitäisi näkyä tulostaululla.

Tulosveikkaus: Chelsea 3-1 Liverpool (15.00)

Oletettu avaus


Liverpool
: Antoine Zammit, Empire of the Kop.

Kokoonpano

Suurinta osaa vanhemmista pelaajista leputettiin viikon Eurooppa-liigan ottelussa Venäjällä. Uskon Pepe Reinan palaavan vihdoin maaliin loukkaantumisen jäljiltä. Glen Johnson palannee myös kokoonpanoon. Fabio Borini, Martin Kelly ja Lucas Leiva ovat edelleen loukkaantuneina. Viikolla pelannut Andre Wisdom voi joutua tekemään tilaa kokeneemmalle Jose Enriquelle. Luis Suarezilla on koossa neljä varoitusta, viides toisi yhden ottelun pelikiellon. Uruguaylainen on väkevässä vireessä. Hän on tehnyt suurimman osan Liverpoolin maaleista tällä kaudella.

Vire

Alla on kolme voitotonta ottelua: viikolla Reds hävisi Venäjällä Anzhi Makhachkalalle, kaksi edellistä liigaottelua päättyi tasan. Brendan Rodgers tietää, että nuorten pelaajien ylikuormittaminen voi polttaa heidät loppuun. Raheem Sterlingin ja Andre Wisdomin väsymys näkyi jo. Sterlingiä lepuutettiin Eurooppa-liigalla. Hän on toivottavasti tuore ja keskittynyt Chelsea-ottelussa.

Edelliset kohtaamiset

Kahdeksan viime kauden aikana joukkueet ovat kohdanneet peräti 32 kertaa, voitot Chelsealle 13-12. Viime kauden vastaavassa ottelussa Pool voitti 2-1. Liverpoolin maalit merkittiin Maxi Rodriguezille ja Glen Johnsonille, Daniel Sturridge teki Chelsean ainokaisen.

Parhaat vedot

Fernando Torres tekee maalin, 2,80. Uskon valitettavasti espanjalaisen osuvan meitä vastaan.

Tasapeli, 3,60. Uskon, että voimme päästä pisteille. Kerroin on houkutteleva.

Kumpikin tekee maalin, 1,62. Ottelun pankki.

Tulosveikkaus: Chelsea 1-1 Liverpool (7.00)

Oletettu avaus