Crystal Palace-West Ham: 10 tilastoa


10. Crystal Palace on pelannut kotonaan 24 Lontoon paikallisottelua Valioliiga-tasolla ja voittanut niistä vain neljä. Kotivoiton kerroin on 2,85.

9. Kolmasosa (8) näistä otteluista on päättynyt tasan. Pistejaon kerroin on 3,25.

8. West Ham on voittanut vain kaksi 20 edellisestä vierasottelustaan Valioliigassa. Hammers on kuitenkin ennakkosuosikki kertoimella 2,50.

7. Palace on tehnyt vain yhden maalin neljässä edellisessä Valioliigan kotiottelussaan. West Hamin nollapelikerroin on 2,85.

6. Hammersin maali on pysynyt puhtaana neljästä joukkueen kuudessa edellisessä Valioliigan vierasottelussa. West Hamin voitto nollapelillä antaa kertoimen 3,95.

5. Kaikissa liigaotteluissaan West Ham on pitänyt neljä nollaa seitsemään viime otteluun. Tämän jakson kolmessa muussa ottelussa se on kuitenkin päästänyt kolme maalia kussakin. Kerroin sille, että Palace tekee yli 2,5 maalia, on 7,00. Kotijoukkueen jääminen alle tämän lukeman antaa kertoimen 1,08.

4. West Ham on jäänyt maaleitta viidesti seitsemässä edellisessä Valioliigan vierasottelussaan. Palacen nollapelikerroin on 3,20.

3. West Ham teki kuitenkin viime viikonloppuna kolme maalia Fulhamin verkkoon. Yli 2,5 vierasmaalin kerroin on 6,25, alle 2,5 vierasosuman kerroin puolestaan 1,10.

2. Carlton Cole teki Fulhamia vastaan ensimmäisen maalinsa West Ham -paidassa sen jälkeen, kun hän liittyi seuraan uudelleen. Kesällä Cole vapautettiin jo kertaalleen West Hamista. Colen avausmaalikerroin on 7,00.

1. Liverpoolista tullut Stewart Downing ei ole vielä tehnyt maalia West Ham -paidassa. Downingin maalikerroin on tiistaina 8,00.

Tässä yksi Downingin upeimmista maaleista Liverpoolin paidassa:

 

Lyö vetoa ottelusta täällä!