David Moyesista Sir Alexin seuraaja – Beckhamin kerroin 150


Legendaarinen Sir Alex Ferguson ilmoitti tänään eläkepäätöksestään. Spekulaatio seuraavasta Manchester Unitedin managerista käy kuumana. Peliyhtiö Unibetin kertoimissa ykköseksi on noussut nopeasti Evertonin manageri David Moyes.

Unibet julkaisi kertoimet Fergusonin seuraajasta lähes välittömästi eläkeuutisen tultua julki. Kärjessä oli Real Madridin Jose Mourinho ja hänen takanaan Evertonin David Moyes. Vedonlyöjillä on kuitenkin vahva luotto Moyesiin: puolessa tunnissa kertoimet ovat kääntyneet päälaelleen ja ylivoimainen suosikki on tällä hetkellä skottilainen Moyes kertoimella 1,25. Mourinhon kerroin on noussut 5,0:een.

Vuodesta 2002 Evertonia menestyksekkäästi luotsannut Moyes olisi varsin luonnollinen jatkaja Fergusonin pitkäjänteiselle työlle ManU:n peräsimessä. Mourinho on managerimaailman suurimpia tähtiä, mutta kysymysmerkki on, kuinka moneksi vuodeksi hän sitoutuisi Unitediin.

Unibetin muita kärkiehdokkaita ovat Dortmundin Jürgen Klopp  kertoimella 12 ja Swansean Michael Laudrup kertoimella 30. United-legendoista Ryan Giggs saa kertoimen 100 ja David Beckham kertoimen 150.

Kaikki managerikertoimet