Everton-Chelsea: faniennakko


Everton: Brian Lewis, Royal Blue Mersey.

Kokoonpano

Evertonin kolme parasta keskikenttäpelaajaa ovat sivussa Chelsea-ottelusta. Marouane Fellaini on viimeistä kertaa pelikiellossa. Kevin Mirallas ja Darron Gibson ovat todennäköisesti loukkaantuneina sivussa. Gibsonin punainen kortti West Ham -ottelusta kumottiin, mutta pelikuntoisuus selviää vasta ottelun alla.

Vire

Murhaavan kolmen ottelun putken (Arsenal, Totrenham, Manchester City) jälkeen Everton on napsinut täysiä pistepotteja heikompia joukkueita vastaan. Toffeesilla on 13 pistettä seitsemästä viime ottelusta ja vain maaliero erottaa Tottenhamin ja Evertonin neljännen sijan kohdalla.

Edelliset kohtaamiset

Everton on viime aikoina ollut piikki Chelsean lihassa. Kahdeksasta viime kohtaamisesta Chelsea on voittanut yhden. Kukaan Merseysidella ei epäile hetkeäkään, etteikö Everton voisi viedä täyttä pistepottia.

Parhaat  vedot

Nikica Jelavic tekee maalin, 3,00. Kroatialaisella on ollut hieman kuiva jakso, mutta tässä ottelussa klassisesta yhden kosketuksen viimeistelystä voi olla iloa.

Leon Osman tekee maalin, 5,00. Osman on myös näyttänyt hyvin vaaralliselta.

Fernando Torres tekee maalin, 3,00. Ex-Liverpool on tehnyt viime aikoina muutaman osuman.

Tulosveikkaus: Everton 2-1 Chelsea (11.00)

Oletettu avaus

Chelsea: Andy Seaby, Chelsea Daft.

Kokoonpano

John Terryn pelikunto on taas kysymysmerkki ja näillä näkymin hän missaa kaikki joulunajan pelit. Oriol Romeu on pitkään sivussa ja Daniel Sturridge lähtee Liverpooliin heti kun siirtoikkuna aukeaa. Kaikki muut ovat käytettävissä.

Vire

Chelsea on voittanut kuusi edellistä otteluaan kaikki kilpailut mukaanlukien ja putkeen mahtuu neljä nollapeliä. Samassa ajassa olemme tehneet 26 maalia ja piesseet Aston Villan 8-0. Rafa Benitezin Chelsea osaa kuitenkin tehdä myös likaiset työt, puolustaa tiiviisti ja raapia 1-0-voiton - kuten Norwichia vastaan tapaninpäivänä. Sama onnistuu sunnuntainakin.

Edelliset kohtaamiset

Chelsea on hävinnyt Goodison Parkilla Valioliiga-otteluissa kolmesti peräkkäin. Putki on katkaistava, jos ensin Manchester Cityn ja myöhemmin Manchester Unitedin saavuttamisesta aiotaan edes haaveilla. Everton ei kuitenkaan ole vielä hävinnyt kotonaan ja ottelusta tulee todella vaikea.

Parhaat vedot

Alle 1,5 maalia, 3,70. Vierasottelut Evertonia vastaan ovat aina tasaisia, tiukkoja otteluita. Yksi maali voi ratkaista.

Juan Mata tekee ainoan maalin, 8,00. Taikuri on ollut tällä kaudella loistav. Hänellä on luontainen vaisto sijoittua oikein ja vahingoittaa vastustajaa.

Chelsean voitto nollapelillä, 4,25. Benitezin aikana puolustuspeli on parantunut ja Chelsea on pitänyt neljä nollaa kuuteen peliin.

Tulosveikkaus: Everton 0-1 Chelsea (9.25)

Oletettu avaus