Everton-Queens Park Rangers: 10 tilastoa


10. Joukkueet kohtasivat viimeksi viime kauden FA Cupin kolmannella kierroksella, jolloin Everton voitti 4-0. Toffees ei ole hävinnyt yhtäkään neljästä edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta. Kotivoiton kerroin on 1,44.

9. QPR on poistunut Goodison Parkilta voitokkaana kahdesti kuudella viime yrittämällä. Vierasvoiton kerroin on 7,75.

8. Everon on neljän ottelun voitottomassa putkessa. Näistä peleistä joukkue on hävinnyt kolme. Tuplamahdollisuusvedossa tasapelin tai vierasvoiton kerroin on 2,90.

7. Everton on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan 0-1. Ennen näitä tappioita se oli hävinnyt näillä lukemilla viimeksi helmikuussa Chelsealle, eli 33 ottelua sitten. QPR:n 1-0-voiton kerroin on 18,00.

6. QPR voitti edellisessä ottelussaan Burnleyn 2-0. Voitto oli Ärrille vasta kauden neljäs, mutta toinen kolmeen edelliseen otteluun. 0-2-lopputuloksen kerroin on 38,00.

5. Leroy Fer teki Burnley-voitossa toisen maalinsa kolmeen otteluun. Keskimäärin 1,4 kertaa per liigaottelu laukovan Ferin maalikerroin on maanantaina 9,00.

Kooste viime kauden FA Cup -kohtaamisesta:

4. Charlie Austin on tehnyt puolet QPR:n liigamaaleista (8/16) tällä kaudella. Maanantaina hän on kuitenkin sivussa pelikiellon takia. Kerroin QPR:n jäämiselle maaleitta on 1,97.

3. Arouna Kone palasi 13 kuukauden poissaolon jälkeen, kun Everton hävisi viime viikolla FC Krasnodarille. Hyökkääjä laukoi ottelussa neljästi maalia kohti. Konen maalikerroin on 2,38.

2. QPR on päästänyt kaksi maalia kaikissa neljässä viime ottelussaan. Yli 2,5 kotimaalin kerroin on 2,75.

1. QPR on Valioliigassa vasta sijalla 17, vaikka se laukoo seitsemänneksi eniten laukauksia per ottelu (13,9). Kerroin sille, että QPR tekee Goodison Parkilla avausmaalin, on 3,15.

Lyö vetoa ottelusta täällä!