Fulham-Manchester United: faniennakko


Fulham: Dan Crawford, Hammy End

Kokoonpano

Martin Jol hankki siirtotakarajalla kolme lainapelaajaa. Urby Emanuelson (AC Milan), Stanislav Manolev (PSV Eindhoven) ja keskikenttäpelaaja Eyong Enoh (Ajax) liittyivät seuraan. Jolin suurin päänsäryn aihe on se, onko Dimitar Berbatov pelikunnossa ennen ex-seuransa kohtaamista. Hyökkääjä kärsii takareisivaivasta West Ham -ottelun jäljiltä. Hänen mahdolliset tuuraajansa Hugo Rodallega ja Mladen Petric onnistuivat kumpikin maalinteossa Hammersia vastaan.

Vire

West Ham -voitto oli ensimmäinen voittomme sitten uudenvuodenpäivän West Bromwich-voiton. Olemme Valioliigassa jo kahdentenatoista. Ottelu päätti myös kuuden viikon kotivoitottoman jakson. Fulham aloitti hyvin, mutta talvi on ollut sekavaa aikaa. Jol on jo puhunt siitä, että keskiviikon voittoa pitäisi pystyä käyttämään ponnahduslautana vahvalle toiselle puoliskolle.

Edelliset kohtaamiset

Roy Hodgsonin aikana Cottagers voitti Man Unitedin kahdesti, mutta kokonaisuutena historia on kivuliasta luettavaa. Viime jouluna United ampui 5-0-lukemat Craven Cottagen tulostaululle, viime viikolla lensimme FA Cupista ulos Unitedia vastaan. Fulhamin edellinen United-voitto tuli maaliskuussa 2009, jolloin Danny Murphy ja Zoltan Gera vastasivat maaleista.

Parhaat vedot

Yli 2,5 maalia, 1,62. Joukkueiden välillä on nähty tälläkin kaudella paljon maaleja.

Wayne Rooney tekee avausmaalin, 4,80. Hyökkääjä tekee aina maalin Fulhamia vastaan ja kerroin on kohdallaan.

Hugo Rodallega tekee maalin, 3,90. Kolumbialainen teki West Hamia vastaan tärkeän maalin ja itseluottamus on nyt kohdallaan.

Tulosveikkaus: Fulham 1-1 Man United (7.75)

Oletettu avaus

Manchester United: Chudi Onwuazor, The Busby Way

Kokoonpano

Southampton-ottelusta selvittiin ilman henkilövahinkoja, joten uusia loukkaantumishuolia ei ole. Saintsia vastaan pelaajistoa kierrätettiin paljon, sillä edessä siintää Mestareiden liiga -reissu Madridiin. Tähänkin otteluun miehistö saattaa muuttua. Keskiviikkona vaihdosta peliin tullut Rio Ferdinand on tänään avauksessa, mutta Ashley Young ja Jonny Evans ovat sivussa.

Vire

Esitys Southamptonia vastaan oli hieman kankea, mutta United on tällä hetkellä hyvässä tikissä. Joukkue ottaa voittoja voittojen perään ja mestaruusjahdin suhteen näyttää hyvältä. Edellinen tappio on marraskuulta. Kymmenestä viime pelistä olemme voittaneet kahdeksan ja pelanneet kahdesti tasan.

Edelliset kohtaamiset

Unitedin saldo Fulhamia vastaan on hyvä. Viimeksi hävisimme Mökkiläisille joulukuussa 2009, jolloin loukkaantumisten runtelema United kärsi 0-3-tappion. Sittemmin olemme voittaneet Fulhamin viidesti ja pelanneet yhden tasapelin. Edellinen visiitti Länsi-Lontooseen toi 5-0-murskavoiton.

Parhaat vedot

Wayne Rooney tekee maalin, 1,92. Maajoukkuehyökkääjä on tehnyt kaksi osumaa kolmessa edellisessä pelissään Fulhamia vastaan, joten uskon hänen osuvan tänäänkin.

Yli 3,5 maalia, 2,45. Kahdessa kolmesta edellisestä keskinäisestä liigakamppailusta on tehty viisi osumaa. Myös viime kauden FA Cup -kohtaamisessa nähtiin viisi uunia.

United pitää nollan, 2,65. Fulhamilta puuttuu hyökkääjätähti Dimitar Berbatov, mikä syö joukkueen tehoja. Pelaisiko United harvinaisen nollapelin?

Tulosveikkaus: Fulham 1-3 Man United (12.50)

Oletettu avaus