Fulham-Newcastle: faniennakko


Fulham: Dan Crawford, The Hammy End.

Kokoonpano

Martin Jol joutuu jälleen tuskailemaan loukkaantumisten kanssa ennen tärkeää ottelua. Sivussa on costaricalainen pelintekijä Bryan Ruiz, jonka takareisivammasta toipuminen otti takapakkia. Hän lienee sivussa yli joulunpyhien. Oikea pakki Sascha Riether joutui jättämään Tottenham-pelin kesken loukkaantumisen takia. Hänen pelaamisensa on epävarmaa. Alex Kacaniklicin odotetaan sen sijaan palaavan peleihin.

Vire

Romahdimme viime kierroksella toisella jaksolla Spursia vastaan ja voitoton putki on nyt seitsemän ottelun pituinen. Se on huonoin jaksomme yhden kauden aikana sitten joulukuun 2010. Samalla Fulham on pudonnut kuutossijalta seitsemän pykälää alemmas. Ruizin loukkaannuttua iso osa hyökkäyspään uhasta hävisi. Alkukauden maalijuhlat ovat kaukainen muisto.

Edelliset kohtaamiset

Historiankirjojen perusteella Newcastle tulee vierailulle juuri oikeaan aikaan. Fulham on hävinnyt kuudesta edellisestä liigakohtaamisesta Newcastlea vastaan vain yhden. Kotona olemme voittaneet kolmesti peräkkäin. Magpies voitti Craven Cottagella viimeksi joulukuussa 2007. Silloin Lawrie Sanchezin surkea valmennusaika valkoisten peräsimessä päättyi Joey Bartonin myöhäiseen rankkarimaaliin. Viime kauden vastaavassa ottelussa Fulham teki viisi maalia Newcastlen verkkoon. Kaikki sen ottelun maalintekijämme (Danny Murphy, Bobby Zamora ja Clint Dempsey) ovat tosin jättäneet seuran sittemmin.

Parhaat vedot

Yli 2,5 maalia, 1,80. Newcastle-ottelut ovat yleensä maalirikkaita. Kumpikin joukkue on näyttänyt tällä kaudella paremmalta hyökkäys- kuin puolustuspäässä.

Dimitar Berbatov tekee maalin, 2,40. Bulgarialainen on jälleen kärjessä eikä hänen vaikutustaan voi aliarvioida. Hän ei ole viime aikoina päässyt alkukauden tasolleen, mutta veto hyökkääjän maalin puolesta tuntuu silti hyvältä poiminnalta.

Damien Duff tekee avausmaalin, 11,00. Duff on ollut yksi Fulhamin tasaisimmista suorittajista tällä kaudella. Hän teki kaksi kautta sitten voittomaalin kotiottelussa Newcastlea vastaan.

Tulosveikkaus: Fulham 2-2 Newcastle (14.00)

Oletettu avaus


Newcastle:
Mark Jensen, The Mag.

Kokoonpanot

Demba Ba, Cheik Tiote ja Davide Santon saivat kolhuja Wigan-voitossa, mutta manageri Alan Pardew on ollut toiveikas sen suhteen, että koko kolmikko pelaisi maanantaina. Hatem Ben Arfa ja Gabriel Obertan saattavat olla jo pelikunnossa.

Vire

Jos joukkue on aina yhtä hyvä kuin sen edellinen ottelu, United on loistokunnossa voitettuaan viimeksi alivoimaisenakin Wiganin 3-0. Se voitto päätti kuitenkin neljän ottelun tappioputken. Unohda viime viikon Eurooppa-liigan peli, sillä Newcastle pelasi lähes täysin reserveillään.

Edelliset kohtaamiset

Viisi tappiota kuudesta viime vierailusta Craven Cottagelle. Se kertoo olennaisen. Vieraspeleissä pelaamme yleensä hyvin, kunnes mokaamme koko homman.

Parhaat vedot

Vernun Anita tekee maalin, 12,50. Kerroin on loistava, sillä Anita pelaa normaalia hyökkäävämmin, kun Yohan Cabaye on sivussa.

Demba Ba tekee avausmaalin, 7,50. Ennen viikonloppua Ba oli Valioliigan maalipörssin jaettu kärki. Hän on toisin sanoen loistovireessä.

Newcastle voittaa, 4,10. Toivon, että Wigan-voitto oli uusi alku.

Tulosveikkaus: Fulham 0-1 Newcastle (12.50)

Oletettu avaus