Helpot virheet kaatoivat Chelsean


Chelsea on pelannut kaksi peräkkäistä ottelua ilman voittoa. Valmentaja Roberto Di Matteo ehätti jo kritisoimaan pelaajiaan julkisesti. Nyt edessä on vaikea ottelu Stokea vastaan.

Valioliigan alku oli Chelsealle helppo. Avausottelussa joukkue voitti Wiganin 2-0, seuraavista otteluista tuli täydet pistepotit Readingilta ja Newcastlelta.

Kolmen ensimmäisen matsin täyden saldon jälkeen Chelsea on kuitenkin menettänyt pisteitä kahdessa viime ottelussa. Liigassa länsilontoolaiset joutuivat tyytymään maalittomaan tasapeliin Queens Park Rangersia vastaan, minkä jälkeen Chelsea menetti johtonsa Mestareiden liigan kotiottelussa Juventusta vastaan.

Valmentaja Roberto Di Matteo kritisoi tapaa, jolla Italian mestari tasoitti 2-2:een. Puolustuslinjan sijoittuminen petti, mikä tarjosi hyökkääjä Fabio Quagliarellalle avopaikan. Quagliarella viimeisteli 2-2-tasoituksen Petr Cechin jalkojen välistä.

Lisäksi Di Matteo kritisoi joukkueen stressaantuneisuutta ja taipumusta antaa pallo alituiseen pois, vaikka joukkue johti 2-0 ja 2-1.

Nyt Chelsea kohtaa Stoken. Kotijoukkue on suursuosikki kertoimella 1,37. Stoke aiheutti kuitenkin vaikeuksia Manchester Citylle ja Arsenalille, vaikka joukkueella onkin vain neljä pistettä neljän ottelun jälkeen. Tasapelikerroin on 4,70, Stoken voittokerroin jopa 8,00.