Kertoimet: entinen Arsenal-pelaaja suosikki Newcastlen manageriksi


Newcastlen manageriehdokkaiden kertoimet ovat heilahdelleet lähipäivinä yhtä paljon kuin joukkueen peliesityksetkin, mutta nyt selvä suosikki näyttää löytyneen.

Lyonin kesällä jättänyt Remi Garde on nostanut osakkeitaan dramaattisesti ja saanut kertoimekseen 3,50. Käänne tapahtui, kun Newcastle Chronicle -lehti vahvisti entisen Arsenal-pelaajan olevan Newcastlen ehdokaslistalla.

Millainen manageri 48-vuotias Garde on, ja hoitaisiko hän hommansa hyvin?

Seuraavassa arvio Gardesta ja muista Newcastlen manageriehdokkaista.

Remi Garde - kerroin 3,50

Newcastle on lähivuosina menestynyt hyvin ranskalaispelaajilla (kunnes seura meni liian pitkälle ja hankki jokaisen, joka on ikinä ylittänyt Englannin kanaalin). Siinä mielessä seuran olisi järkevää pestata mies, joka on ammentanut oppia Arsene Wengeriltä ja Gerard Houllieriltä.

Hyödyt: Saisi kaiken irti ranskalaispelaajista, tuntee Valioliigan, on työttömänä (eli saatavissa halvalla), ei ole Alan Pardew.

Haitat: Heikko viime kausi Lyonissa, vähäinen valmennuskokemus.

Steve McClaren - 4,50

Pitkään poissa Englannista ollut McClaren tekee nyt vahvaa jälkeä Championshipissä Derby Countyn kanssa. Derby pelaa erinomaista jalkapalloa ja on valmis jättämään viime kauden nousukarsintafinaalin sydänsurut taakseen.

Hyödyt: Kokenut, hyvä CV, ei ole Alan Pardew.

Haitat: Vaikea houkutella pois Derbysta, maine ei ole vieläkään täysin korjautunut, sateenvarjot.

Tim Sherwood - 5,50

Kaikkien suosima, cheddarista nauttiva ja 4-4-2:sta rakastava motivaattori ei onnistunut Tottenhamissa. Sherwood hinkuu silti manageriksi. Hän on kahdesti "jättäytynyt" pois West Bromwichin ehdokaslistalta, kun on selvinnyt, että WBA haluaa jonkun toisen.

Hyödyt: Intohimo, ylpeys, intohimo, taistelu logon puolesta ja intohimo. Ei ole Alan Pardew.

Haitat: Hihattomat takit ja memet. Jatkuvalla syötöllä.

Glenn Hoddle - 8,00

Glenn Hoddle ei ole toiminut managerina sen jälkeen, kun hän lähti Wolverhamptonista vuonna 2006. Silti mies yhdistetään (yhdistää itse itsensä) lukuisiin vapaisiin työpaikkoihin, ja osa jopa uskoo Hoddlen ja Newcastlen liittoon. On epäselvää, turvautuisiko nykyisin QPR:n valmennustiimissä toimiva Hoddle Newcastlessakin 74-vuotiaaseen ihmeparantaja Eileen Dreweryyn. Hoddlen ja Chris Waddlen liitto kuitenkin osoitti, että konkari tulee toimeen pohjoisen väen kanssa.

Hyödyt: Erinomaiset kontaktit, manageri pesti ei estäisi asiantuntijana toimimista, ei ole Alan Pardew.

Haitat: Kyseessä on Glenn Hoddle. Eihän Newcastle oikeasti tekisi sitä?

John Carver - 8,00

FBL-ENG-PR-NEWCASTLE-BURNLEY : News Photo

Aivan kuin uskollinen bernhardinkoira auttaa pulaan joutunutta vaeltajaa, John Carver on lähtenyt seuransa avuksi hädän hetkellä. Hän haluaisi managerin pestin itselleen myös vakituisesti. Omistaja Mike Ashley saattaisi antaa aikaa kauden loppuun, jos Carver johtaisi Harakat edes yhteen hyvään esitykseen. Seuraavaksi vuorossa on Chelsea vieraissa...

Hyödyt: Tuntee seuran läpikotaisin, puhuu samaa kieltä kannattajien kanssa, ei ole Alan Pardew.

Haitat: Oli Alan Pardew'n opissa, ei ole kovin inspiroiva, tuntuu hätäratkaisulta, näyttää hieman Joey Bartonin isältä.

Parhaat mustat hevoset

Ally McCoist - 13,00

Erosiko McCoist Glasgow Rangersista päästäkseen Newcastlen peräsimeen? Jos Mike Ashley haaveilee uskottavuudesta, vastaus on ei.

Steve Bruce - 26,00

Glooriantäyteinen kotiinpaluu miehelle, joka ei koskaan oikeasti edustanut juniorivuosiensa seuraa, mutta teki Sunderlandista surkean? Hull rämpii, joten skenaario ei ole poissuljettu.

Fabricio Coloccini - 51,00

 Lyö vetoa seuraavasta Newcastle-managerista täällä!