Liverpool-Chelsea: faniennakko


Liverpool: Antoine Zammit, Empire of the Kop

Kokoonpano

Pitkäaikasloukkaantuneiden (Joe Allen ja Fabio Borini ovat poissa loppukauden ja Martin Kelly yhä sivussa) lisäksi Brendan Rodgers joutuu tulemaan toimeen ilman Raheem Sterlingiä, jolla on reisivamma. Kaikki muut ovat pelikunnossa.

Vire

Liverpool ei ole tehnyt maaliakaan kahteen viime otteluun. Sekä West Hamia että Readingia vastaan tulos oli turhauttava 0-0. Redsin on voitettava Chelsea, jotta ohuet haaveet Eurooppa-liigasta pysyisivät hengissä.

Edelliset kohtaamiset

Joukkueet ovat kohdanneet 157 kertaa. Pool on voittanut 70 ja Chelsea 53 ottelua. Aiemmin tällä kaudella John Terry vei Chelsean johtoon, mutta Luis Suarez tasoitti 73. minuutilla ja pisteet jaettiin.

Parhaat vedot

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,60. Kahden maalittoman tasapelin jälkeen maalijyvän on löydyttävä. Chelseakin taitaa tosin löytää sen.

Luis Suarez tekee maalin, 2,30. Uruguaylaisella on menossa kuiva kausi, mutta hän syttyy isoihin peleihin.

Tasapeli, 3,45. Joukkueet ovat tasaisia ja ottelusta tulee tiukka.

Tulosveikkaus: Liverpool 1-1 Chelsea (6.75)

Oletettu avaus:

Chelsea: Andy Seaby, Chelsea Daft

Kokoonpano

Chelsean miehistö on venytetty äärimmilleen, sillä tällä viikolla se pelaa kaksi peliä neljään päivään. Ashley Cole ja Gary Cahill palasivat kuitenkin onneksi harjoituksiin perjantaina. Heidän paluunsa tuo ryhmään leveyttä ja antaa Rafael Benitezille lisävaihtoehtoja. Marko Marin ei ole harjoitellut saatuaan kolhun noin viikko sitten. Oriol Romeu on pitkäaikaispotilas.

Vire

Vire oli hyvä, mutta viikon takainen tappio Manchester Citylle Wembleyllä oli kova isku. Etenkin ensimmäisen puoliajan esitys oli pettymys. Fulhamia vastaan Blues kokosi itsensä ja vei pisteet.

Edelliset kohtaamiset

Tämä ottelu on aina odottamisen arvoinen, sillä pelit ovat yleensä todella tapahtumarikkaita. Viidestä viime kohtaamisesta Chelsea ei ole voittanut yhtäkään ja kahdestatoista edellisestä kohtaamisestakin vain kaksi. Toivon vilpittömästi, että tahti muuttuu sunnuntaina.

Parhaat vedot

Yli 3,5 maalia, 2,90. Chelsea on tehnyt tukuttain maaleja tällä kaudella. Odotan verkkojen pöllyävän sunnuntaina.

Chelsea voittaa, 3,40. Hyökkäyspäässä on paljon vaihtoehtoja. Odotan ilonhetkiä Pool-puolustusta vastaan.

Frank Lampard tekee maalin, 4,40. Lampard on pelannut muutaman pelin ilman osumia, mutta uskon asian korjaantuvan Anfield Roadilla.

Tulosveikkaus: Liverpool 1-3 Chelsea (25.00)

Oletettu avaus:

Lyö vetoa Valioliigasta täällä!