Liverpool-Tottenham: 10 tilastoa


10. Tottenham on voittanut Liverpoolin neljästi joukkueiden viidessä edellisessä keskinäisessä kamppailussa. Spursin voiton kerroin on 4,10.

9. Liverpool on hävinnyt Anfield Roadilla Spursille vain kerran 18 kohtaamisessa. Brendan Rodgersin suojatit lähtevät kamppailuun suosikkeina kertoimella 1,88.

8. Spursin ainoa Valioliiga-voitto Anfieldilla näki päivänvalon toukokuussa 2011, jolloin pohjoislontoolaiset voittivat 2-0. Lopputuloksen toistumisen kerroin on 22,00.

7. Pool on tämän kalenterivuoden puolella tehnyt Valioliigassa 22 osumaa, mikä on liigan korkein lukema tällä ajanjaksolla. Kerroin sille, että Liverpool tekee maalin kummallakin puoliajalla, on 2,60.

6. Tottenham on 12 liigaottelun tappiottomassa putkessa. 16 viime ottelustaan Spurs on hävinnyt vain yhden. Andre Villas-Boasin miesten voiton tai tasapelin kerroin tuplamahdollisuuskohteessa on 1,92.


5. Liverpool on tällä kaudella voittanut kahdeksan ottelua vähintään kolmen maalin erolla. 3-0-kotivoiton kerroin on 17,00.

4. Tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen White Hart Lanella päättyi Spursin 2-1-voittoon. Tottenhamin 2-1-voiton kerroin on 15,00.

3. Daniel Sturridge on tehnyt Liverpool-paidassa neljä maalia liityttyään seuraan tammikuussa. Hyökkäjän maalikerroin Spursia vastaan on 2,70.

2. Luis Suarez on Robbie Fowlerin ja Fernando Torresin jälkeen vasta kolmas pelaaja, joka on ampunut Poolille yli 20 maalia yhden Valioliiga-kauden aikana.

1. Gareth Bale on tehnyt seitsemän maalia viidessä edellisessä liigaottelussaan. Walesilainen on aloittanut maalinteon kuudessa Tottenhamin seitsemästä viime ottelusta. Balen avausmaalikerroin on 6,50.

Lyö vetoa ottelusta täällä!