Liverpool-Tottenham: faniennakko


Liverpool: Antoine Zammit, Empire of the Kop

Kokoonpano

Daniel Sturridgen pitäisi palata kokoonpanoon. Nuori hyökkääjä pelannee Luis Suarezin rinnalla. Phillipe Coutinho on ollut lyhyen Liverpool-uransa aikana täysin liekeissä. Nuori brassi on jo nyt Liverpool-fanien suosikki.

Vire

Liverpool jätti Eurooppa-liigasta karsiutumisen aiheuttaman pettymyksen taakseen ryöpyttämällä komeasti Wigania vieraissa. Luis Suarez on huippuvireessä. Joukkue on tehnyt 12 maalia kolmessa viime ottelussaan, joten odotan punaisten osuvan myös Spursia vastaan.

Edelliset kohtaamiset

Spurs on viime aikoina ollut Liverpoolille peikko. Marraskuussa Tottenham voitti White Hart Lanella 2-1 Aaron Lennonin ja Gareth Balen maaleilla. Olemme kohdanneet Spursin yhteensä 158 kertaa. Voittoja on 72, tappioita 47.

Parhaat vedot

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,57. Kummankin joukkueen hyökkäyspeli on kuosissa, joten odotan maaleja.

Liverpool voittaa, 1,88. Viikko-ottelu voi näkyä Spursin jaloissa. Uskon kotivoittoon.

Luis Suarez tekee avausmaalin, 5,00. Uruguaylainen on ollut mahtivireessä. Lisäksi hän syttyy aina suuriin otteluihin.

Tulosveikkaus: Liverpool 3-2 Tottenham (20.00)

Oletettu avaus


Tottenham: Matt Harris, Tottenham Blog

Kokoonpano

Joukkue selvisi upeasta Inter-voitosta ilman henkilövahinkoja, joten vain Sandro, Younes Kaboul, Clint Dempsey ja Tom Huddlestone ovat yhä sivussa. Torstain otteluun verrattuna ainakin maalivahti vaihtunee Hugo Llorisista Brad Friedeliin. Kapteeni Michael Dawson puolestaan tulee William Gallasin tilalle. Keskikentälle Andre Villas-Boasin vaihtoehdot ovat Lewis Holtby ja Gylfi Sigurdsson.

Vire

On vaikea sanoa, milloin Spurs olisi viimeksi ollut näin kovassa vireessä. Liigassa tappioton putki on 12 ottelun mittainen. Kaikki kilpailut mukaanlukien Tottenham on hävinnyt vain kaksi edellisestä 23 ottelustaan. Hyökkäyspäässä Gareth Bale on varastanut otsikot, mutta myös Hugo Lloris ja puolustajat ansaitsevat kehuja puolustuspelin selvästä parantumisesta.

Edelliset kohtaamiset

Anfield Road ei perinteisesti ole ollut suotuisa vierasstadion, mutta ainakin Spursin 73 vuoden voitoton putki Anfieldilla meni poikki vuonna 1985 eikä vastaavaa ole näköpiirissä. Viime kauden vastaava kamppailu päättyi mitäänsanomattomaan maalittomaan tasapeliin. Viiden viime kauden aikana Tottenham on voittanut Anfieldilla kerran, hävinnyt kahdesti ja pelannut tasan kahdesti.

Parhaat vedot

Gareth Bale tekee maalin, 2,70. Walesilainen on tehnyt kymmenen maalia kahdeksassa viime ottelussa. Kuka ei löisi vetoa tämän puolesta?

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,57. Ottelu lienee avoimempi kuin kauden 2011-12 kamppailu, joten maaleja syntynee molemmissa päissä.

Liverpool johtaa tauolla, ottelu päättyy tasan, 15,00. Spurs saa toisinaan heikon alun, jos se on pelannut torstaina Eurooppa-liigaa. Tulemme kuitenkin takaa tasoihin.

Tulosveikkaus: Liverpool 1-1 Tottenham (7.25)

Oletettu avaus