Liverpool-West Bromwich: faniennakko


Liverpool: Antoine Zammit, Empire of the Kop

Kokoonpano

Daniel Sturridgen pelaaminen on epävarmaa. Hyökkääjän tilanne ratkeaa vasta pelipäivänä. Uusi hankinta Philippe Coutinho kärsii ottelutuntuman puutteesta. Hän saattaa aloittaa penkiltä. Martin Kelly on yhä loukkaantunut, mutta Raheem Sterling lienee avauskokoonpanokunnossa.

Vire

Liverpool ei ole voittanut kolmeen otteluun, mutta fiilis on loistava. FA Cup päättyi shokkitappioon Old Hamille, mutta Pool reagoi vahvasti ja otti kaksi tasapeliä huippujoukkueita vastaan. Esitys Manchester Cityä vastaan oli hyvin rohkaiseva. Liverpool hallitsi ottelua ja olisi ansainnut täydet pisteet. Steve Gerrard on väläytellyt parastaan, mikä lupaa hyvää.

Edelliset kohtaamiset

139 seurojen välisestä kohtaamisesta Liverpool on voittanut 64 ja pelannut 38 tasan. Tämän kauden avausottelussa West Bromwich murskasi Poolin 3-0. Nyt haetaan revanssia.

Parhaat vedot

Daniel Sturridge tekee avausmaalin, 4,60. Maajoukkuemies on ollut loistokunnossa siirryttyään Liverpooliin. Hänellä ei ole edustusoikeutta Eurooppa-liigassa, joten tässä ottelussa hän voi repiä kaiken irti itsestään.

Liverpool voittaa nollapelillä, 2,20. Puolustuspelimme on parantunut viime kuukausina ja West Brom ei ole kummoisessa vireessä.

Steven Gerrard tekee maalin, 2,75. Kapteeni on ollut tällä kaudella ever-present ja hyvässä vireessä.

Tulosveikkaus: Liverpool 3-0 West Bromwich (8.50)

Oletettu avaus


West Bromwich: Scott Bytheway, Baggies Blog

Kokoonpano

Zoltan Gera on loppukauden sivussa. Goran Popov aloittaa kolmen ottelun pelikieltonsa kärsimisen ja Jerome Thomas on flunssassa. Seitsemän pelaajaa pelasi viime viikon maaotteluissa, mutta kaikkien pitäisi olla käytettävissä.

Vire

Talven siirtoikkuna oli painajainen, joka on nyt syytä unohtaa. Manageri Steve Clarke haluaa joukkueen keskittyvän täysin vireen kääntämiseen. Marraskuussa West Brom oli kolmantena, nyt se majailee keskikastissa. Anfield Road ei tosin ole helppo paikka hakea pisteitä.

Edelliset kohtaamiset

Albion voitti Liverpoolin vakuuttavaan tyyliin avauskierroksella. Jos voitamme tänäänkin, voitamme Liverpoolin kauden molemmissa kohtaamisissa ensimmäistä kertaa sitten kauden 1966-67. Voitimme vastaavan ottelun viime huhtikuussa, jolloin Peter Odemwingie teki ottelun ainoan maalin.

Parhaat vedot

Shane Long tekee maalin, 4,70. Irlantilaisen nopeus voi olla liikaa ikääntyvälle Jamie Carragherille.

Yli 2,5 maalia, 1,62. Odotan hyökkäysvoittoista ottelua.

Liverpool voittaa, 1,35. Valitettavasti uskon, että hyvävireinen Liverpool on tällä kertaa liian vahva.

Tulosveikkaus: Liverpool 2-1 West Bromwich (8.50)

Oletettu avaus

Lyö vetoa ottelusta täällä.