Manchester City-Arsenal: faniennakkoManchester City: Ric Turner, Blue Moon MCFC.

Kokoonpano

Santiago Bernabeulla tullut nivusvamma pitää Samir Nasrin sivussa kuukauden. Myös Micah Richards on sivussa. Matija Nastasic pelasi hienon debyytin Vincent Kompanyn vierellä, mutta Roberto Mancini saattaa silti luottaa kokeneeseen Joleon Lescottiin. Viikko-ottelu tietänee joitakin lepuutuksia. Mario Balotellin kerrotaan jälleen olevan riidoissa Mancinin kanssa, mikä saattaa tietää taas penkitystä.

Vire

Kautemme on alkanut vähän hitaasti. Alkuohjelma on tosin sisältänyt vierasmatkat Anfield Roadille ja Britannia Stadiumille. Joukkue on edelleen tappioitta ja tiistain viime hetkien tappiossa Real Madridille oli paljon positiivistakin. Suurin huoli on tällä hetkellä päästettyjen maalien määrä. Maalimme ei ole pysynyt puhtaana vielä kertaakaan, omiin on mennyt yhdeksän osumaa viidessä ottelussa. Ero viime kauteen, jolloin pelasimme 17 nollapeliä, on huomattava.

Keskinäiset kohtaamiset

Vireemme Arsenalia vastaan on kaksijakoinen: viime kaudella voitimme kotona 1-0 ja hävisimme vieraissa samoin luvuin. Uskon, että Touren, Emmanuel Adebayorin ja Samir Nasrin hankintojen jälkeen Arsenal-fanit inhoavat Cityä lähes yhtä paljon kuin Tottenhamia. Suhde vain syveni kuuluisassa vuoden 2009 4-2-voitossamme, jolloin Emmanuel Adebayor juoksi kentän toiseen päähän tuulettamaan Gunners-fanien eteen.

Parhaat vedot

City voittaa, 1,70. Olemme olleet viime kausina kova kotijoukkue. Tämä on yleensä hyvä valinta.

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,62. Puutteemme puolustuksessa tarkoittaa, että kummallakin joukkueella on hyökkäyksessä tilaisuutensa.

Yaya Toure tekee maalin, 2,85. Norsunluurannikkolainen voi pelata tavallista ylempänä Samir Nasrin puuttuessa.

Tulosveikkaus

Man City 2-1 Arsenal (8.25)

Oletettu avaus:Arsenal: James McNicholas, Gunnerblog.

Kokoonpano

Jack Wilshere ja Emmanuel Frimpong ovat palanneet harjoituksiin, mutta ovat viikkojen päässä pelikunnosta. Wojciech Szczesny on edelleen sivussa, eli Vito Mannone aloittanee maalissa.

Vire

Vaikean alun jälkeen Arsenal on päässyt vireeseen, eli tämä ottelu on sarjan kärkipään vääntö. Olemme voittaneet kolme ottelua putkeen. Tämän kauden saldo on tappioton.

Keskinäiset kohtaamiset

Viime kauden vastaava ottelu oli todella tiukka. Cityn 1-0-voitto saattoi olla onnekas. Emiratesilla Mikel Artetan myöhäinen maali oli maksaa Citylle mestaruuden. Unitedin romahdus ja Sergio Agueron viime hetken sankaritarina kirjoittivat historian uusiksi.

Parhaat vedot

Lukas Podolski tekee ensimmäisen maalin, 9,25. Kolme maalia kolmessa ottelussa, eli Podolski on hyvä poiminta avausmaalin tekijäksi.

Mikel Arteta tekee maalin rangaistusalueen ulkopuolelta, 20,00. Arteta teki saman tempun viime kaudella Cityä vastaan.

Yli 2,5 maalia, 1,65. Cityn puolustus ei ole entisellään, joten meidän tulivoimainen hyökkäyksemme näyttää kyntensä.
 
Tulosveikkaus

Manchester City 2-1 Arsenal

Oletettu avaus: