Manchester City-Chelsea: 10 tärkeää tilastoa


10. Manchester City on voittanut Chelsean kolmesti peräkkäin, kun joukkueet ovat kohdanneet Etihad Stadiumilla. Man City on suosikki kertoimella 1,90.

9. Chelsea on ollut tällä kaudella liigan toiseksi paras vierasjoukkue sarjakärki Manchester Unitedin jälkeen. Bluesin voittokerroin on 3,90.

8. City on kuitenkin ollut liigan toiseksi paras kotijoukkue. Tuplamahdollisuuskohteessa Cityn voiton tai tasapelin kerroin on 1,25.

7. Chelsea on saanut tällä kaudella eniten rankkareita. Joukkueelle on vihelletty kahdeksan pilkkua. Chelsean rankkarimaalin kerroin on 8,00.

6. Frank Lampardilla on mahdollisuus tehdä maali viidennessä peräkkäisessä liigapelissä. Hän on pystynyt vastaavaan maaliputkeen kahdesti aiemmin urallaan. Keskikenttämiehen maalikerroin on 4,50.

5. Sergio Agüero on Cityn jaettu ykköspyssy 13 osumallaan kaikki kilpailut mukaanlukien. Argentiinalaisen avausmaalikerroin on 6,00. Tässä Agüeron rankkarimaali viime viikonlopun Leeds-ottelusta:

4. Neljästä viime Valioliiga-kohtaamisesta Chelsea on voittanut kaksi ja pelannut yhden tasan. Chelsean voiton tai tasapelin kerroin tuplamahdollisuuskohteessa on 1,86.

3. Cityn toinen maalitykki, Edin Dzeko, on ampunut kuusi maalia seitsemässä viime Valioliiga-ottelussa. Dzekon maalikerroin on 2,80.

2. Fernando Torres on tehnyt 13 viime ottelussaan vain yhden maalin. Espanjalaisen maalikerroin on 3,35.

1. Rafael Benitezin miehistö on menettänyt johtoasemasta 14 pistettä tällä kaudella. Kerroin sille, että Chelsea johtaa tauolla mutta City voittaa ottelun, on 24,00.