Manchester City-Chelsea: faniennakko


Manchester City: Ric Turner, Blue Moon MCFC

Kokoonpano

City saa vihdoin takaisin kapteeni Vincent Kompanyn, joka on missannut pohjevamman takia neljä edellistä ottelua. Gareth Barryn ja Javi Garcian odotetaan toipuvan pikku kolhuista, joten Roberto Mancinilla on käytännössä koko pakka käytettävissään. Micah Richards on ainoa poissaolija. FA Cupin Leeds-ottelussa erinomaisesti pelannut Carlos Tevez pitänee paikkansa avauksessa. Gael Clichya ja Joe Hartia lepuutettiin viime viikonloppuna, joten kaksikko palannee nyt avaukseen.

Vire

Otimme yhteensä kaksi pistettä QPR-, Liverpool- ja Southampton-otteluista, joten mestaruustaistelu on osaltamme ohi. Esitys Southampton-ottelussa oli kenties Mancinin managerikauden huonoin. 4-0-voitto Leedsistä helpotti hieman, mutta vastustajan tason takia sitä tulosta ei kannata liikaa tuijotella.

Edelliset kohtaamiset

Saldomme Chelseaa vastaan on sekalainen: 145 ottelua, 47 voittoa ja 61 tappiota. Olemme kuitenkin voittaneet länsilontoolaiset kotona kolme kertaa peräkkäin, joka kerta yhden maalin erolla. Viime kauden 2-1-voitto oli mestaruustaiston käännekohta.

Parhaat vedot

Tasapeli, 3,35. Kummankaan itseluottamus ei ole huikea, joten tasapeli on todennäköisin tulos.

Carlos Tevez tekee avausmaalin, 6,50. Argentiinalainen on ollut Chelseaa vastaan kelpo tikissä.

Alle 2,5 maalia, 2,15. Uskon, että ottelusta tulee tiukka ja varovainen. Kumpikaan ei halua hävitä.

Tulosveikkaus: Manchester City 1-1 Chelsea (7.00)

Oletettu avausChelsea: Andy Seaby, Chelsea Daft

Kokoonpano

Oriol Romeu on loppukauden sivussa, mutta muuten Chelsealla on koko joukkue käytettävissä. Frank Lampardia ja Branislav Ivanovicia lepuutettiin torstain Eurooppa-liigan ottelusta ja Demba Ba'lla ei ole Eurooppa-liigaan edustusoikeutta, joten koko kolmikko on todennäköisesti avauksessa. On mielenkiintoista nähdä, pelaako John Terry kolmannen ottelunsa viikon sisään.

Vire

Neljän ottelun tappioton putki näyttää hyvältä, muttei kerro koko totuutta. Chelsea oli vaikeuksissa Sparta Prahaa vastaan ja Eden Hazardin viime hetken maali pelasti jatkoajalta. 4-0-voitto Brentfordista, 1-0-vierasvoitto Prahassa ja 4-1-kotivoitto Wiganista ovat jotakuinkin sitä mitä sopii odottaakin, ei enempää.

Edelliset kohtaamiset

Chelsea ja City pelasivat 0-0-tasapelin ensimmäisessä ottelussa, jossa Rafael Benitez olivat peräsimessä. Edellisessä ottelussa Manchesterissa City nousi takaa 2-1-voittoon ottelussa, joka oli mestaruustaistelun kannalta erittäin tärkeä. Ottelu voi kääntyä kummalle tahansa päivän vireen perusteella.

Parhaat vedot 

Yli 4,5 maalia, 5,25. Kumpikin joukkue on ollut vaikeuksissa omassa päässä, joten saatamme nähdä naurettavat loppulukemat.

Juan Mata tekee avausmaalin, 10,50. Espanjalainen on ollut huippuvireessä ja tehnyt paljon tärkeitä maaleja.

Gary Cahill tekee maalin, 15,00. Cahill teki maalin viime kauden vastaavassa ottelussa. Hän syttyy isoihin peleihin.

Tulosveikkaus: Manchester City 2-3 Chelsea (30.00)

Oletettu avaus:

Bet on all this weekend's Premier League matches.