Manchester City-Liverpool: 10 tärkeää tilastoa


10. Manchester City oli voittanut Valioliigassa neljä ottelua putkeen ennen viikolla pelaamaansa maalitonta QPR-tasapeliä. Hallitseva mestari on Liverpoolia vastaan suosikki kertoimella 1,80.

9. Liverpool voitti kolme neljästä edellisestä liigaottelustaan ennen keskiviikon Arsenal-tasapeliä. Poolin kerroin Etihad Stadiumilla on 4,25.

8. Roberto Mancinin joukot ovat pelanneet tasan 29,2 prosenttia liigaotteluistaan, Liverpoolin vastaava prosentti on 33,3. Tasapelikerroin on 3,70.

7. City on voittanut kaksi edellistä Liverpool-kotiotteluaan numeroin 3-0. 3-0-kotivoiton kerroin on 16,00.

6. Tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen Anfield Roadilla päättyi 2-2-tasapeliin. 2-2-tasurin kerroin sunnuntaina on 14,00.

5. Joe Hart ja kumppanit ovat päästäneet tällä kaudella vain 0,75 maalia per kotiottelu. Cityn maali on säilynyt puhtaana kuusi ottelua putkeen kaikki kilpailut mukaanlukien. Cityn voitto nollapelillä antaa kertoimen 3,35.

4. Brendan Rodgersin suojatit ovat voittaneet vain yhden neljästä viime kotiottelustaan. Tuplamahdollisuuskohteessa Cityn voitto tai tasapeli antaa kertoimen 1,16.

3. Luis Suarezin maali viikolla Arsenalia vastaan oli pelaajan yhdeksäs maali yhtä moneen otteluun. Uruguaylaisen avausmaalikerroin on 6,75. Emiratesilla hän teki juuri ottelun ensimmäisen osuman.

2. Bosnialaissentteri Edin Dzeko on tehnyt Citylle tällä kaudella 11 maalia kaikissa kilpailuissa. Dzekon maalikerroin on 2,35.

1. Tammikuussa Liverpooliin siirtynyt Edin Dzeko on jo tehnyt maalin Manchesterissä tänä vuonna. Viime kuussa hän osui Old Traffordilla. Kerroin sille, että verkko soi myös Etihadilla, on 2,65.