Manchester City-Manchester United: 10 tilastoa


10. Manchester Unitedin uusi hankinta Marouane Fellaini on voittanut Manchester Cityn Valioliigassa viidesti. Useammin Fellaini on ollut mukana voittamassa vain Sunderlandia, joka on kaatunut Fellainin joukkuetta vastaan kuudesti. Unitedin voiton kerroin on 3,55.

9. Evertonista tullut belgialainen ei ole vielä tehnyt maalia Unitedin paidassa. Kerroin sille, että Fellaini tekee ottelun avausmaalin, on 16,00.

Tässä Fellainin parhaita suorituksia viime kaudelta:

8. Edellinen Manchesterin derby päättyi Cityn 2-1-voittoon Old Traffordilla. City on sunnuntain ottelun suosikki kertoimella 2,15. 2-1-kotivoiton kerroin on 8,50.

7. Sergio Agüero ja James Milner tekivät Cityn maalit tuossa ottelussa. Tänään heidän maalikertoimensa ovat 2,80 ja 7,00.

6. Viime kauden vastaavan ottelun United voitto 3-2. Unitedin 3-2-voiton kerroin on 26,00.

5. Tuolloin Robin van Persie teki ratkaisumaalin loppuhetkillä. Hollantilainen on tällä kaudella ampunut useammin maalin ohi (10 kertaa) kuin kukaan muu pelaaja Valioliigassa. Kerroin sille, että van Persie tekee tänäänkin ottelun viimeisen maalin, on 5,75.

RVP:n voittomaali: 

4. City on tällä kaudella tehnyt enemmän maaleja rangaistusalueen ulkopuolelta (4) kuin mikään muu joukkue. Mestarien liigassa Yaya Toure teki kaukolaukauksella maalin Viktoria Plzenin verkkoon. Kerroin sille, että Toure tekee maalin rankkarialueen ulkopuolelta, on 12,00.

3. City on viime kauden alusta lähtien pelannut 21 nollapeliä. Joukkue on tehnyt maalin 52 peräkkäisessä Valioliigan kotiottelussa. Cityn voitto nollapelillä antaa kertoimen 3,90.

2. Wayne Rooney on joko tehnyt tai syöttänyt 40 maalia 44 edellisessä liigaottelussaan. Englannin maajoukkuehyökkääjä teki viime kauden keskinäisissä otteluissa kaksi maalia. Kerroin sille, että Rooney tekee vähintään kaksi maalia, on 15,00.

1. Unitedin laituri Ashley Young debytoi Valioliigassa elokuussa 2006. Siitä lähtien häntä on rikottu 12 kertaa rangaistuspotkun arvoisesti. Lukemalla Young jakaa liigan ennätyksen Gabriel Agbonlahorin kanssa. Kerroin sille, että United tekee rankkarimaalin, on 8,00.