Manchester City-Swansea: faniennakko


Manchester City: Blue Moon


Kokoonapnot


James Milner on pelikiellossa saatuaan punaisen kortin Hawthornsilla viime viikolla. David Silva on sivussa nivusvamman takia. Javi Garcia, Jack Rodwell, Maicon ja Pablo Zabaleta ovat myös sivussa. Carlos Tevezin ja Mario Balotellin kaltaisilla miehillä on mahdollisuus nousta avaukseen. Scott Sinclair saattaa saada harvinaisen tilauksen avauskokoonpanossa entistä seuraansa vastaan.


James Milner is suspended following his red card at The Hawthorns last week, and David Silva is still sidelined with a hamstring injury. Javi Garcia, Jack Rodwell, Maicon, and Pablo Zabaleta also miss out as City’s injury problems mount. The likes of Carlos Tevez and Mario Balotelli will be pushing for a place in the starting XI, while Scott Sinclair could make a rare start against his former team.


Vire


City on jälleen löytämässä virettään kotimaassa. Kolmesta viime Valioliiga-ottelusta kasassa on täydet pisteet. West Bromwichia vastaan joukkue voitti, vaikka pelasi viimeisen tunnin alivoimalla ja oli häviöllä 0-1 on paha merkki Swansealle. Eurohuolet saivat kuitenkin viikolla jatkoa ja Swansea varmasti rohkaistui Cityn selkeästä tappiosta Amsterdamista.


Edelliset kohtaamiset


Olemme kohdanneet Swansean vain kahdeksan kertaa koko seurahistoriassa. Niistä otteluista City on voittanut viisi ja hävinnyt kolme. Viime kauden vastaavan ottelun City voitti 4-0 kauden avauskierroksella, mutta lopputulos mairitteli Cityä. Libery Stadiumilla Swansea voitti 1-0.


Parhaat vedot


Swansea tulee Etihad Stadiumille huonoon aikaan. Swansea pitää pelin alussa tiukkana, mutta uskon Cityn selkeään voittoon.


Laitankin lapulle taukotasapelin ja Cityn voiton 90 minuutin jälkeen (X/1). Kerroin on mukava 4,30.


Edin Dzeko on hyvässä maalivireessä, mutta hän ei välttämättä pääse avaukseen. Lyön vetoa sen puolesta, että Dzeko tekee ottelun viimeisen maalin, kerroin 5,00.


Tulosveikkaus: Manchester City 2-0 Swansea, 6.25.

Oletettu avaus: (4-2-3-1)

Swansea: SCFC2.


Kokoonpanot


Joutsenilla on täysi kokoonpano Neil Tayloria lukuunottamatta. Se tyydyttää Michael Laudrupia, joka johtaa joukkonsa vuoden vaikeimpaan vierasotteluun.


Wigan-otteluun penkille pudonneet Nathan Dyer ja Danny Graham saattavat nousta avaukseen, Jonathan De Guzman pitänee paikkansa keskikentän kolmiossa.


Vire


Loistavan alkukauden jälkeen Swans on kadottanut vireensä, vaikka tappioita ei ole tullut kahdessa viime ottelussa ja moni joukkue olisi tyytyväinen 11 pisteen pottiin kahdeksan ottelun jälkeen.


Laudrupin alaisuudessa Swansean hyökkäyspeli on näyttänyt aiempaa vaarallisemmalta. Maalintekopaikkoja tulee ottelussa noin kahdeksan. Samaan aikaan omiin menee kuitenkin aiempaa enemmän palloja, joten yli 3,5 maalia on täysin mahdollinen saldo.


Jokainen joukkue haluaa Etihadille hyvässä vireessä. Swansea on varmasti tyytyväisempi otettuaan Wigan-ottelusta kolme pistettä verrattuna tilanteeseen, jossa Arouna Konen paitsiona hylätty maali olisi hyväksytty ja peli olisi päättynyt tasan.


Edelliset kohtaamiset


Vastaava kohtaaminen oli viime vuonna Valioliiga-avaus. Osa Swansean pelaajista halusi vaihtaa pelipaitoja pelaajatunnelissa jo ennen ottelua, joten ei ole mikään ihme, että hävisimme 0-4. Sergio Agueron taso ratkaisi ottelun.


Kotiottelu oli eri maata. Taktiikan ja onnistuneen peliesityksen seurauksena Gareth Barry lensi ulos puolen tunnin jälkeen, kun Roberto Mancini yritti saada keskikentän Cityn haltuun.


Ottelu päättyi Swansean upeaan voittoon, joten viime kaudella pisteet tasattiin 3-3. City on kuitenkin kostonhaluinen eurotappionsa jälkeen.


Yhtä hyvin on myös mahdollista, että City kantaa saman taakan tähän otteluun. Voi olla, että Nathan Dyerin ja Wayne Routledgen nopeus aiheuttaa taas vaikeuksia isännille.


Parhaat vedot


Yli 3,5 maalia, kerroin 2,10.


Ottelu voi alkaa varovasti. Lapulle taukotasapeli ja Cityn voitto (X/1) kertoimella 4,30.


Wayne Routledgen maalikerroin on 9,00. Laituri on ollut tulessa tänä vuonna. Kerroin on hyvä, sillä Routledge saa paikkoja erityisesti vastahyökkäyksistä.


Tulosveikkaus:


Odotan maalirikasta ottelua. Sydän sanoo, että Swansea saa tuliaisia kotiinviemisiksi. Pää sanoo, että City voittaa 4-2. Kerroin 40,00.


Oletettu avaus(4-2-3-1)