Manchester City-West Ham: faniennakko


Manchester City: Ric Turner, BlueMoonMCFC

Kokoonpano

David Silva ja Sergio Agüero olivat sivussa viime viikon Tottenham-tappiosta. Myös Jack Rodwellin ja Maiconin pitäisi olla käytettävissä. Micah Richards voi joutua tyytymään paikkaan vaihtopenkillä, sillä hän hakee edelleen kuntoaan toivuttuaan polvivammasta. Scott Sinclair tuskin pelaa tänäänkään. Hän jättää seuran kaikella todennäköisyydellä kesällä.

Vire

Neljän peräkkäisen voiton jälkeen tullut 1-3-tappio Tottenhamille oli pettymys. City näytti hallitsevan peliä ensimmäiset 70 minuuttia, mutta joukkue antautui hälyttävän helposti. Roberto Mancinin on huolehdittava, ettei hyvänolontunne pääse puseroon, sillä sijoittuminen sarjassa toiseksi ei ole vielä varmaa.

Edelliset kohtaamiset

Kokonaissaldomme West Hamia vastaan on melko tasainen. City on voittanut 42 ja West Ham 35 kohtaamista. Viime aikoina Hammersilla ei kuitenkaan ole ollut Manchesterissa juuri sanomista: City ei ole hävinnyt itälontoolaisille Eastlandsilla sitten vuoden 2003.

Parhaat vedot

City voittaa, 1,26. Uskon Cityn voittavan melko selvästi, sillä West Ham pelaa ilman panosta.

Carlos Tevez tekee avausmaalin, 4,25. Luulen hyökkääjän olevan vireessä ex-seuraansa vastaan.

City voittaa päästämättä maalia, 2,00. Puolustuksemme on Spurs-ottelua lukuunottamatta pelannut loistavasti.

Tulosveikkaus: Manchester City 2-0 West Ham (6.75)

Oletettu avaus


West Ham

Kokoonpano

Sam Allardyce ei tee muutoksia viime viikolla Wiganin voittaneeseen miehistöön. Ricardo Vaz Te ja Matt Jarvis tukevat Andy Carrollia hyökkäyksessä. Mark Noble on lähellä täyttä pelikuntoa, mutta hän tuskin syrjäyttää hyvävireistä Gary O'Neiliä.

Vire

Hammers on viiden ottelun tappiottomassa putkessa, jonka aikana se on napannut tasapelipisteet Liverpoolia ja Southamptonia vastaan sekä voittanut West Bromwichin ja Wiganin kotonaan. West Ham on sarjassa kymmenentenä, mikä on sarjanousijalle hieno sijoitus.

Aiemmat kohtaamiset

West Ham nappasi aiemmin tällä kaudella Cityä vastaan arvokkaan pisteen, mutta ei ole voittanut Bluesia sitten maaliskuun 2009. Edellinen vierasvoitto irtosi FA Cupin ottelussa vuonna 2006.

Parhaat vedot

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,88. Hyvävireinen Andy Carroll on haaste City-puolustukselle.

Tasapeli, 5,75. West Ham tekee yleensä asiat vaikeiksi sarjan suurseuroille.

West Ham johtaa tauolla/ottelu päättyy tasan, 22,00. Hammers iskee alussa, mutta Cityllä on tapana nousta aina peliin mukaan.

Tulosveikkaus: Manchester City 1-1 West Ham (10.50)

Oletettu avaus

Lyö vetoa ottelusta täällä!