Manchester United-Chelsea: 10 avaintilastoa


10. Chelsea ei ole hävinnyt yhtäkään kahdeksasta viime ottelustaan Manchester Unitedia vastaan (5-3-0). Kun United viimeksi voitti Chelsean, joukkuetta valmensi Sir Alex Ferguson. Tuplamahdollisuusvedossa Chelsean voiton tai tasapelin (1X) kerroin on 1,60.

9. Unitedin manageri Louis van Gaal ja Chelsea-luotsi Guus Hiddink kohtaavat toistensa joukkueet ensimmäistä kertaa sitten maaliskuun 2006. Tuolloin Hiddinkin valmentaja PSV voitti van Gaalin Ajaxin jatkoajan jälkeen 2-0 Hollannin cupin ottelussa. Kerroin sille, että Hiddinkin joukkue voittaa tälläkin kertaa, on 3,10.

8. Hiddinkin ja van Gaalin keskinäisten kohtaamisten voitot ovat Hiddinkin eduksi 4-1, miesten valmentamat joukkueet ovat päätyneet tasapeliin vain kerran. Maanantaina pistejaon kerroin on 3,35.

7. Tappio olisi Unitedille jo neljäs peräkkäinen Valioliigassa. Viimeksi Man United on hävinnyt neljä pääsarjaottelua putkeen joulukuun 1978 ja helmikuun 1979 välisenä aikana. Kerroin sille, että Chelsea sekä johtaa ottelua tauolla että voittaa, on 5,20.

6. Vain kauden 1962-63 Ipswich Town on hävinnyt hallitsevana mestarina kymmenen kauden 19 ensimmäisestä ottelusta. Chelsea voi maanantaina nousta jakamaan kyseenalaisen ennätyksen. Unitedin voittokerroin on 2,53.

FBL-EUR-C1-WOLFSBURG-MANCHESTER-UNITED : News Photo

5. Chelsea on päästänyt tällä kaudella 29 liigamaalia, vain kolme vähemmän kuin koko viime kaudella. Kerroin sille, että United tekee ottelun avausmaalin, on 1,74.

4. Viisi maalia iskenyt Diego Costa on Chelsean ainoa pelaaja, joka on tehnyt tällä kaudella enemmän kuin yhden liigamaalin. Unitedia vastaan Costa on pelikiellossa. Kerroin Chelsean jäämiselle maaleitta on 2,75.

3. Viisi pistettä vieraskentiltä kerännyt Chelsea on Sunderlandin (4) jälkeen Valioliigan huonoin vierasjoukkue. Kerroin Unitedin voitolle ilman takaiskumaalia on 3,95.

2. Wayne Rooney on jaetulla kärkisijalla Manchester Unitedin ja Chelsean keskinäisten kohtaamisten maalipörssissä Valioliigan aikakaudella. Jos Rooney tekee maanantaina maalin, hän nousee yksin tilaston kärkeen ohi Paul Scholesin. Kerroin sille, että United-hyökkääjä iskee vähintään kaksi osumaa, on 18,00.

1. Oscar epäonnistui rangaistuspotkussa, kun Chelsea jäi tapaninpäivänä 2-2-tasapeliin Watfordia vastaan. Oscar on tehnyt vain kaksi maalia 17 edellisessä ottelussaan. Maanantaina brassin maalikerroin on 5,75.