Manchester United-Everton: faniennakko


Manchester United: Chudi Onwuazor, The Busby Way

Kokoonpano

Unitedilla ei ole uusia loukkaantumishuolia. Lisäksi polvivaivasta kärsinyt Ashley Young on jälleen kunnossa. Tuleva vierailu Madridiin voi vaikuttaa kokoonpanoon. Miehistön on kuitenkin syytä olla vahva, todisteeksi siitä riittävät viime kauden ottelu Old Traffordilla sekä esityksemme Goodison Parkilla aiemmin tällä kaudella.

Vire

Esitys oli hieman hermostunut, mutta viime viikonlopun Fulham-voiton myötä tappioton putki liigassa lähti neljännelle kuukaudelleen. Manchester City on yhdeksän pistettä perässä, joten mestaruuden kannalta näyttää hyvältä. Jos vire pysyy tällaisena, pokaali palaa toukokuussa Old Traffordille.

Edelliset kohtaamiset

Nyt on syytä ottaa revanssi viime kauden vastaavasta ottelusta, joka päättyi suurtuhoon. United johti 3-1 ja 4-2 ja oli matkalla kolmeen pisteeseen, mutta Everton nousi takaa tasoihin. Ottelu päättyi 4-4. Tulos antoi Citylle avaimet käteen ja naapuri veikin lopulta mestaruuden. United on kuitenkin voittanut 16 Valioliiga-ajan 20 keskinäisestä kohtaamisesta.

Parhaat vedot 

Wayne Rooney tekee maalin, 2,10. Rooney on palaamassa tasolleen. Uskon hänen osuvan entistä seuraansa vastaan.

Marouane Fellaini tekee maalin, 4,00. Unitedilla on ollut vaikeuksia ison miehen kanssa. Hallitseeko kiharapää jälleen?

Yli 2,5 maalia, 1,62. Fulham-ottelussa pisteet tulivat hyvällä puolustuksella, mutten usko nollapeliin tällä kertaa. Maaliodotusarvo on korkea.

Tulosveikkaus: Manchester United 2-1 Everton (8.00)

Oletettu avaus


Everton: Brian Lewis, Royal Blue Mersey

Kokoonpano

Joukkue on lähes täysin terve, kun Darron Gibson ja Kevin Mirallas ovat palanneet pitkien loukkaantumisten jälkeen. Kaksikko on tuonut joukkueeseen rauhallisuutta ja luovuutta viime otteluissa. Pelaajat ovat avainasemassa Mestareiden liiga -paikkoja jahdatessa.

Vire

Everton hävisi viimeksi joulunpyhinä Chelsealle, mutta voittaminen on ollut vaikeaa. Tasapeleistä Aston Villaa ja Southamptonia vastaan jäi karvas maku suuhun, sillä ne ottelut olivat vain menetettyjä mahdollisuuksia. Positiivista on se, että Victor Anichebe on ilmeisesti löytänyt maalijyvänsä ja Marouane Fellaini on ollut huikea.

Edelliset kohtaamiset

Kaksi edellistä kohtaamista ovat olleet fantastisia. Evertonin 1-0-voitto tämän kauden alussa oli seurausta Toffeesin täydellisestä fyysisestä dominoinnista. Viime kaudella joukkueet pelasivat jännittävän 4-4-tasapelin. United romahti tuolloin itselleen epätyypillisesti ja Everton haki tärkeän tasapelin.

Parhaat vedot

Yli 2,5 maalia, 1,62. Evertonin puolustuksessa on ollut aukkoja. Omissa taitaa soida sunnuntaina.

Victor Anichebe tekee maalin, 4,25. Uskon Evertoninkin osuvan ainakin kerran. Hyökkääjä on paras valinta maalintekijäksi.

Manchester United tekee maalin kummallakin puoliajalla, 2,35. United haluaa kostaa kahden edellisen kohtaamisen tapahtumat. Kun hyökkäyskaksikko on Robin van Persie ja Wayne Rooney, Evertonin puolustus voi olla vaikeuksissa.

Tulosveikkaus: Manchester United 3-1 Everton (14.00)

Oletettu avaus

Lyö vetoa ottelusta täällä.