Manchester United-Liverpool: 10 tilastoa


10. Manchester United on voittanut yhdeksästä edellisestä Valioliigan Liverpool-kotiottelustaan kahdeksan. Kotijoukkue on sunnuntaina suosikki kertoimella 2,47.

9. Liverpool on voittanut kuusi kahdeksasta edellisestä liigaottelustaan. Vierasvoiton kerroin on 2,85.

8. Tämän kauden aiempi kohtaaminen päättyi Liverpoolin 1-0-kotivoittoon. Tänään Liverpoolin 1-0-voiton kerroin on 9,50.

7. Daniel Sturridge teki ottelun ainoan maalin. Tänään Sturridgen avausmaalikerroin on 6,00.

Sturridgen osuma Unitedia vastaan:

6. Hyökkääjä Sturridge on tehnyt maalin kahdessa edellisessä liigaottelussaan Unitedia vastaan. Englannin maajoukkuemiehen maali missä vaiheessa ottelua tahansa antaa kertoimen 2,60.

5. Liverpoolin 16 edellisessä vierasottelussa vain Arsenal on pystynyt nollaamaan Poolin. Kerroin Unitedin nollapelille on 3,55.

4. Liverpool on tehnyt tällä kaudella 47 maalia ensimmäisellä puoliajalla, yhden maalin enemmän kuin United on tehnyt yhteensä. Kerroin vierasjoukkueen onnistumiselle maalinteossa avausjaksolla on 1,98.

3. Liverpoolille on tuomittu tämän kauden Valioliigassa seitsemän rangaistuspotkua, enemmän kuin millekään muulle joukkueelle. Joukkueen rankkarinampuja Steven Gerrardin maalikerroin on 5,60.

2. Robin van Persie on tehnyt tällä kaudella 11 maalia. Hollantilaisen avausmaalikerroin on 5,40.

1. Viime kesänä Evertonista tullut Marouane Fellaini ei ole vielä tehnyt maalia United-paidassa. Keskikenttäpelaajan avausmaalikerroin Liverpoolia vastaan on 10,00.

Lyö vetoa ottelusta täällä!