Manchester United-Liverpool: faniennakko


Manchester United: Chudi Onwuazor, The Busby Way.

Kokoonpano

Wayne Rooneyn poissaolo on kolaus, sillä viimeksi, kun joukkueet kohtasivat Old Traffordilla, Rooneyn maalit ratkaisivat pelin. Nani ja Anderson ovat palanneet harjoituksiin ja tulevat kokoonpanoon, samoin Phil Jones. Kaikki topparit ovat terveinä, joten Sir Alex Fergusonilla on täysi työ päättää, ketkä pelaavat puolustuksessa.

Vire

United hävisi liigassa viimeksi marraskuussa ja menetti pisteitä viimeksi viime kuussa Swansean vieraana. Merkkejä parantamisesta on näkyvissä ja maaleja syntyy runsain mitoin. Robin van Persie hyödyntää tekopaikkoja kovalla prosentilla.

Edelliset kohtaamiset

"Englannin Clasico" voi yllättää. Viime kohtaamisten yhteydessä otsikoihin on noussut punaisia kortteja, rasismikohuja, rangaistuspotkuja ja kyseenalaisia lauluja yleisöstä. Itse peleissä United ei ole pärjännyt hullummin. Olemme voittaneet kaksi edellistä kohtaamista emmekä ole hävinneet Liverpoolille kotona sitten vuoden 2009.

Parhaat vedot

Robin van Persie tekee avausmaalin, 4,30. RVP on ollut tulessa. Tahti tuskin hidastuu Liverpoolin vähemmän loistavaa puolustusta vastaan.

Steven Gerrard tekee maalin, 4,20. Liverpool-kapteeni rakastaa maalintekoa Unitedia vastaan. Gerrard on sanonut olevansa täydessä kunnossa tähän otteluun mennessä.

United voittaa, 1,82. Olemme olleet hyvässä vireessä. Odotan kotivoittoa.

Tulosveikkaus: Manchester United 3-2 Liverpool (19.00)

Oletettu avaus


Liverpool
: Antoine Zammit, Empire of the Kop.

Kokoonpano

Martin Skrtelia, Daniel Aggeria ja Steven Gerrardia lepuutettiin viime sunnuntain FA Cup -ottelussa Mansfield Townia vastaan. Martin Kelly ja Jose Enrique ovat loukkaantuneina, Fabio Borini kuntouttaa itseään edelleen. Brendan Rodgers antanee Daniel Sturridgelle jälleen paikan avauksessa, Jamie Carragher tuuraa Enriqueta.

Vire

Liverpool on voittanut kolme ottelua peräkkäin. Hyvät esitykset QPR- ja Sunderland-otteluissa saivat jatkoa vaatimattomammilla otteilla pikkuseura Mansfieldia vastaan. Siinä ottelussa monia kuitenkin lepuutettiin, joten fanit toivovat näkevänsä Sunderland-ottelun kaltaisen suorituksen.

Edelliset kohtaamiset

Joukkueet ovat kohdanneet 186 kertaa. Manchester United on voittanut otteluista 73. Viime kauden vastaava ottelu päättyi Wayne Rooneyn kahden maalin ansiosta kotivoittoon. Luis Suarezin 80. minuutilla ampuma maali jäi turhaksi.

Parhaat vedot

Kumpikin joukkue tekee maalin, 1,53. Kummankin joukkueen hyökkäys on hyvässä vireessä.

Tasapeli, 3,75. Voitto on paljon pyydetty, mutta pisteeseen meillä on kaikki mahdollisuudet.

Luis Suarez tekee maalin, 2,45. Uruguaylainen on ollut pysäyttämättömässä vireessä. Hän rakastaa Unitedin kohtaamista.

Tulosveikkaus: Manchester United 1-1 Liverpool (7.50)

Oletettu avaus