Manchester United-Norwich: 10 tilastoa


10. Manchester United on voittanut viisi kuudesta edellisestä ottelustaan Norwichia vastaan. Voitto Ryan Giggsin manageridebyytissä antaa kertoimen 1,35.

9. Joukkueet kohtasivat Old Traffordilla jo tämän kauden Liigacupissa. Silloin United otti toisen peräkkäisen 4-0-voittonsa Norwichista. Tänään 4-0-kotivoiton kerroin on 14,00.

8. Norwich on jäänyt maaleitta kolmella viime vierailullaan Old Traffordille. Kerroin putken jatkumiselle on 2,20.

7. Norwichin edellinen vierasvoitto Unitedista on elokuulta 1989, jolloin loppulukemat olivat 0-2. Kanarianlintujen ensimmäinen vierasvoitto Unitedista yhdeksään yritykseen antaisi kertoimen 8,50.

6. Yhdeksällä edellisellä United-visiitillään Norwich on tehnyt vain kolme maalia. Kerroin sille, että tänään Norwich maalaa kummallakin puoliajalla, on 6,75.

5. Unitedin kuuden viime kotiottelun saldo on kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Norwich on hävinnyt kahdeksan vieraspeliä peräkkäin. Tasapelin kerroin on 5,00.

4. Gary Hooper teki viikko sitten Liverpoolin verkkoon ensimmäisen maalinsa sitten tapaninpäivän. Kahdeksan maalia tehneen Norwich-hyökkääjän maalikerroin on 4,25.

3. Wayne Rooney on jäänyt maaleitta kolmessa viime ottelussaan. Viimeksi hän osui viime kuussa Aston Villaa vastaan ja teki ottelussa kaksi maalia. Kerroin United-hyökkääjän jäämiselle maaleitta on 2,00.

2. Juan Mata on puolestaan tehnyt Unitedille kolme maalia kolmessa viime ottelussa. Ennen sitä hän pelasi yhdeksän ottelua osumitta. Matan maalikerroin on 2,80.

1. Unitedin neljässä edellisessä Valioliigan kotiottelussa on tehty yli 2,5 maalia. Kerroin tämän putken jatkumiselle on 1,55.